Mosógépben fehérítik az afroamerikait

2016. május 29. 12:57

Kínában úgy gondolta egy mosóporcég, szerecsent mosdatni egy reklámban egyáltalán nem rasszista.

2016. május 29. 12:57

Hogyan tegyünk szert egy megfelelő kinézetű (vagyis: fehér) hercegre? Mossunk egyet magunknak a meglévő alapanyagból! 

Nem tudni, hogy pattant ki a Shanghai Leishang Cosmetics Ltd. reklámcég dolgozóinak fejéből a fenti forgatókönyv-ötlet, mindenesetre kénytelenek voltak bocsánatot kérni a felháborodás-hullám miatt, ami a rasszistának talált képsorok nyomán terjedt az interneten - írja a nol.hu. A cég később képletesen is szerecsent mosdatott, hiszen a külföldi médiát vádolta, hogy botránnyá dagasztotta a túlérzékenységével az esetet.

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sitiveni Klein
2016. május 30. 10:46
Egy afroamerikai kifog egy aranyhalat. Kívánsága: Fehér és az életem végéig egy jó nő lába között legyek. Lett belőle tisztasági betét....
GV0917
2016. május 30. 08:43
Ja, hogy fehéríteni ugyan lehet. Egy Boccaccio novellában benne is van a kéndioxidos "fehérítés"-de az sajna halállal végződik.. Na jó, rendben, mondjuk nem Hófehérke, csak fakó lesz... De a karrierjének lőttek: a magyar azt mondja:Eb ura FAKÓ!
bunko_jobbos
2016. május 30. 07:49
OK, kifehéredett, de az IQ-ja nem nőtt tőle: http://utazik.hu/iq-foldrajz-avagy-hol-elnek-foldunkon-a-legintelligensebb-emberek/ Baszki, 59 az átlag IQ Egyenlítői Guineábán!!!!!! Most csimpánzozzak? És akkor nyomatják, hogy keveredjünk velük, mikor köztudott, hogy az IQ legjobban a genetikától függ.
brekker
2016. május 29. 21:42
Meglátjátok, hogy ezért a szerecsenek majd jól bedöntik a jüant.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!