Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Több koszovói tanulhat a magyar egyetemeken

2016. május 02. 18:44

Piacra segítik a magyar vízügyi cégeket Koszovóban, a koszovói ösztöndíjas hallgatók számát pedig növelik Magyarországon. Ebben egyezett meg hétfőn Budapesten a magyar és a koszovói kormányfő.

2016. május 02. 18:44

Isa Mustafa koszovói miniszterelnökkel tárgyalt hétfőn Budapesten Orbán Viktor, aki a találkozón hangsúlyozta: Magyarország kiemelt stratégiai érdeke a stabilitás a Nyugat-Balkánon, ezt szem előtt tartva a magyar kormány fenntartja a szoros együttműködést Koszovóval. A két kormányfő megállapodott abban, hogy magyar vízügyi cégek koszovói piacra segítése érdekében kötött segélyhitelprogram indul. Megegyezés született arról is, hogy növelik a koszovói ösztöndíjas hallgatók számát Magyarországon.

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csuka
2016. május 03. 12:21
FIDESZISZTÁN: "Merkelisztáni állapotok Körmenden: a magyar nőket megkérték, ne öltözzenek "kirívóan", az iskolásoknak kerülőt javasoltak" Forrás: https://kuruc.info/r/2/158305/ CSAK A HAZUDOZÓ FELCSÚTI VAJDA !
liberálzöld.
2016. május 03. 11:54
Jól átqrjuk a Koszovóiakat. Diplomásokat képezünk nekik. Ők még nem tudják, mi pedig titkoljuk előlük, hogy a tanulatlan összeszerelő munkásoké a jövő.
csuka
2016. május 03. 08:32
"Riad Malkival a HVG készített interjút. - Néhány nappal ezelőtt a magyar miniszterelnök arról beszélt, hogy az iszlamizálódás alkotmányos tilalom alá esik, nem sokkal később pedig arról, hogy Magyarországot senki sem kényszerítheti arra, hogy migránsokat fogadjon be. Nem érezte kényelmetlenül magát, mikor ezeket a kijelentéseket hallotta a magyar vezetés legfelső szintjéről? - Nem akarom kommentálni a miniszterelnök úr szavait és Magyarország menekültpolitikáját sem. Ugyanakkor tárgyaltam a kérdésről ma Szijjártó miniszter úrral. Tőlük úgy értesültem, hogy a magyar kormány igenis nyitott a kérdésben és megnyitja a határait az igazi menekültek számára." https://kuruc.info/r/2/158286/
potyka
2016. május 02. 20:24
Ez már csak nudli! http://hvg.hu/gazdasag/20160224_ukranok_magyar_nyugdij
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!