A német menekültszolgálat megtartaná a dolgozó migránsokat

2016. augusztus 20. 14:38

„Ha valaki nem bűnöző és megfelel a nyelvi és munkaügyi feltételeknek, munkapiaci szempontból sok minden amellett szól, hogy engedjék az illetőt Németországban maradni” – nyilatkozta Frank-Jürgen Weise, a német Szövetségi Munkaügyi Szolgálat (BA) és a Szövetségi Menekültügyi és Migrációs Hivatal (BAMF) vezetője.

2016. augusztus 20. 14:38

Nagyon szépnek tartja Frank-Jürgen Weise, a német Szövetségi Munkaügyi Szolgálat (BA) és a Szövetségi Menekültügyi és Migrációs Hivatal (BAMF) vezetője, ha egy menekült munkát kap. Éppen ezért támogatandónak tartja, hogy az illető addig maradjon Németországban, amíg csak lehetséges – írja a Frankfurter Allgemeine Zeitung.

„Ha valaki nem bűnöző és megfelel a nyelvi és munkaügyi feltételeknek, munkapiaci szempontból sok minden amellett szól, hogy engedjék az illetőt Németországban maradni” – tette hozzá Frank-Jürgen Weise.

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2016. augusztus 25. 19:22
De jó? És ez mennyibe kerül a német adófizetőknek?
cereal killer
2016. augusztus 22. 14:04
Ja. :)
cereal killer
2016. augusztus 22. 14:04
„Ha valaki nem bűnöző..." - És ezt honnan tudják az okos németek, amikor mindegyiknek hiányoznak vagy hamisak a papírjai?
Droite
2016. augusztus 22. 12:43
Ugy kellenek a nemeteknek a kozel keleti konfliktusokbol importalt hasznalhato " menekultek" mint egy falat kenyer. Mar csak a hasznalhatatlan 88%- ot kellene kibaszni a V4-ekhez es minden rendben lenne.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!