„Trump véget akar vetni az új hidegháborúnak”

2016. augusztus 01. 10:31

Trump véget akar vetni az új hidegháborúnak, de ezt az amerikai média döntő többsége képtelen megérteni, mondta Stephen F. Cohen Oroszország-szakértő, a New York-i Egyetem nyugalmazott professzora a CNN műsorában.

2016. augusztus 01. 10:31

Stephen F. Cohen Oroszország-szakértő szerint az amerikai média nagy része rossz szolgálatot tesz, és árt az állampolgároknak, amikor tartalmakat hallgat el Trump NATO-orosz viszonnyal kapcsolatos érveiből. A New York-i Egyetem és a Princetoni Egyetem nyugalmazott professzora a CNN műsorában elmondta: a médiának azt is abba kellene már hagynia, hogy Donald Trumpot orosz kémnek vagy Putyin emberének állítja be.

Ez lényegében csak Hillary Clinton kampányának a része. Cohen szerint ugyanakkor az amerikai média képtelen megérteni, hogy Trump nem azért közeledik Oroszországhoz, mert Putyin kezében lenne, hanem azért, mert véget akar vetni az új hidegháborúnak.

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2016. augusztus 01. 18:59
Ez már megint csak egy zsidó véleménye. Ha a Mandiner "amerikait" idéz, akkor az esetek minimum 80%-ában zsidó az illető. Indiánt egy szálat sem.
Tintamin
2016. augusztus 01. 17:43
Jesus, Putyin seggében minden hülye (Orbán is) :((( A fideszes agyhalottak meg hirtelen Trump-imádók lettek, fel nem foghatom, hogy lehet ennyi ésszel (ilyen kevéssel) élni ebben az országban.
lantose70
2016. augusztus 01. 17:06
Orbánnak igaza van, mi Trumppal járnánk jól. Ahogyan Cohen is mondja, véget vetne a hidegháborúnak. Ehhez szükséges, hogy a NATO azonnal befejezze Kelet-Európa megszállását, és kivonja a megszálló csapatait a térségből. Így Magyarország helyreállíthatná Oroszországgal az 1989-ben a nyugati megszállás miatt megszakított stratégiai partnerségét. Remélem Orbán is azért erősíti a Visegrádi Együttműködést, hogy előkészítse a Varsói Szerződés visszaállítását. A mi szuverenitásunkat Amerika veszélyezteti, csak a szomszédos országokkal kialakított védelmi együttműködés és az Oroszországnak adott védhatalmi státusz garantálhatja hosszú távon Magyarország biztonságát és stabilitását!
Megtalálta
2016. augusztus 01. 15:22
Nem tudom, hogy Trump mit akar, viszont Clintonon az oroszokkal kiegyezésre való törekvés legapróbb jelét sem látni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!