Szorosabb francia-német-lengyel együttműködést ígérnek

2016. augusztus 29. 16:36

Németország, Lengyelország és Franciaország vezetői ígéretet tettek arra, hogy újjáélesztik az utóbbi időben hanyagolt együttműködésüket, a weimari háromszöget.

2016. augusztus 29. 16:36

Ígéretet tettek a weimari háromszög országainak vezetői vasárnap arra, hogy újraélesztik az utóbbi időben hanyagolt együttműködésüket. Németország, Lengyelország és Franciaország 25 éve, a hidegháború lezárulta után alapították a csoportosulást abból a célból, hogy elősegítsék az európai értékeken alapuló jószomszédi együttműködést.

 

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
noMores
2016. augusztus 30. 08:31
A lengyelek nagyobb piaccal es kulturaltabb diplomaciaval rendelkeznek, mint mi...
formaegy
2016. augusztus 30. 07:16
"jószomszédi együttműködést." - ja, Franciaországgal. Teljesen egyértelmű, hogy a V4-ek erejének "felszámolása" a cél. Nem lepődöm meg a lengyeleken. Nem az első eset, hogy szarban hagyják a V4-ket. Éppen a mellett a N.o. mellett állnak ki, aki megint gerincre vágta Európát. Ne hablatyoljon nekem ezek után L.o.. Éppen nekik kellene most a legnagyobb súllyal a mocskos merkelhitler ellen fellépni. Na, el lehet dönteni, milyen gerinccel rendelkezik L.o..
Sulammit
2016. augusztus 29. 23:37
De mit szól ehhez a lengyel nép, amelyik csak az oroszokat utálja jobban a németeknél.
Bástyaelvtárs
2016. augusztus 29. 23:03
A lengyelek már többször is bebizonyították, h a nagyfiúk klubjában akarnak focizni. Tesznek ők a V4-re magasan. A lengyelek helyébe én is ezt tenném, nagy ország jó érdekérvényesítő képességgel. Az európai nagypolitika nem nosztalgia és szerelem, kőkemény érdek. És a lengyelek érdeke a mag Európához tartozni, nem viktorral partizánkodni a partszélről...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!