Földrengés és cunamiveszély Fukusimánál

2016. november 21. 23:14

Újra földrengés csapott le Japán Fukusima régiójára: 7,3-as földrengés történt, cunamiveszélyt hirdettek.

2016. november 21. 23:14

Japán Fukusima régiójában 7,3-as földrengés történt, cunamiveszélyt hirdettek. A hatóságok közölték a lakossággal: ne gondolják, hogy biztonságban vannak, gondoljanak a legrosszabb eshetőségre és menjenek magasabb környékre.

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Learten
2016. november 22. 11:34
Egyébként senki nem vetette fel de szerintem Mo-n nem a vulkánok és a földrengések az elsődleges veszélyforrások. Ha megépül a paks 2 akkor ha jól tudom nagyjából az ország 2/3 villamosenergia termelése onnan származik majd. Nem túl durva központosítás ez? Alsóhangon is az ország újabb kiszolgáltatottságának megerősítése. Akár egy terrortámadás, akár háború esetén akármilyen hasonló helyzetben paks kiiktatásával Mo-nak vége. (Persze lehet álmodozni hogy majd a mai diplomások mennek a földekre lovakkal szántani a sugárzó környezetben...) Ha bekövetkezne bármilyen nagyobb katasztrófa Mo-nak vége. Sajnálatos módon a fidesz megint a központosításra hajt, látszik ez minden téren, oktatástól kezdve mindenhol. :(
békalepcse
2016. november 22. 08:24
Sok éve mondogatom, nagyon nyugalmas időkben fejlődött az emberiség pár ezer évig, aztán kezd a föld újra normálisan működni és meg vagyunk döbbenve... Több szupervulkán is mocorog a mélyben, amiknek egyike is kiirthatja az emberiség jó részét. Az emberiség meg továbbra is a habzsidőzsi folytatódására számít. Időszerű lenne a földi "normális" körülményeknek megfelelőbb technológiákra átállni.
noMores
2016. november 21. 23:54
Azt ugye vágjuk, hogy ha Pakson történik valami, akkor a magyar nemzet eltűnik a Földről?... Szurkoljunk a ruszkiknak, hogy ne lopjanak el Orbánékkal minden pénzt az építkezések során... Mást ugyanis nem tudunk csinálni, mert ez az idióta bagázs belerángatott minket ebbe az esztelen baromságba.
Karpo
2016. november 21. 23:42
jaj
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!