Rémálom a leendő Trump-kormány a baloldal számára

2016. november 11. 02:50

A legmegosztóbb személyiségek lehetnek a Trump-kabinet tagjai – hirdeti az amúgy nem túl demokrata párti New York Post videója. Kik ők? Sarah Palinra biztos emlékeznek!

2016. november 11. 02:50

Persze a „megosztó” jelző ma már mindenkire rányomható, aki karakteres, nézzük tehát, kikről van szó: Rudy Giuliani lehet a főügyész. Ő volt az, aki rendbe szedte New Yorkot a kilencvenes évek elején, több évtizedes káosz után. A „law and order”-politika markáns képviselője. Newt Gingrich lehet a külügyminiszter. Chris Christie, New Jersey kormányzója lehet a kereskedelmi miniszter. Jeff Sessions nevét emlegetik, mint leendő védelmi miniszter – ellenzi a melegházasságot és a jogtalanul érkező bevándorlóknak adandó állampolgárságot; ha már ettől is ellentmondásos és megosztó valaki, aki nehéz nem megosztó személyeket találni. Steve Mnuchin lehet a pénzügyminiszter, aki bankár, filmproducer, és 17 évet dolgozott a Goldman Sachsnak. A belügyminiszteri posztra lehet, hogy a volt alaszkai kormányzó, Sarah Palin kerül, akit a Tea Partyval boronálnak össze.

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
antioxi
2016. november 12. 09:04
Így elsőre nagyon jó. Különösen Newt Gingrich külügyminiszternek jelölése. ps: God bless America and Hungary as well
1120
2016. november 12. 02:52
Az előző garnitúra szerint Románia egy mintademokrácia. Ebből kiindulva ennek a csapatnak még a fingja is intelligensebb! :)
Mich
2016. november 11. 19:58
Találgatások (a libsi médiában?) - a korábban legismertebb republikánusokat szedték össze. "Megosztók" - nem, a republikánusok egyesítéséről(!) van (lehet) szó.
Bölcs Ész
2016. november 11. 15:31
Chris Christie jóarc, de azért leadhatna vagy 70 kilót a testsúlyából.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!