Trump-tanácsadó: Csak szívatta Romneyt Trump

2016. december 13. 07:10

Donald Trump egyik tanácsadója, Roger Stone nyilatkozata szerint Donald Trump megválasztott elnök csak szívatni akarta Mitt Romney korábbi elnökjelöltet korábbi kritikái miatt, mikor leült vele tárgyalni egy lehetséges kormányzati pozícióról.

2016. december 13. 07:10

Donald Trump csak azért beszélgetett a külügyminiszteri pozícióról Mitt Romneyval, hogy szívassa egy kicsit” – nyilatkozta Trump egyik tanácsadója, Roger Stone. Stone, aki az InfoWars konteó-oldalnak adott interjút, elmagyarázta, hogy Romney átlépett egy határt Trump kritizálásában, ezért „játszott vele” a megválasztott elnök.

StoneRomney korábban csalónak nevezte Trumpot, aztán a kérdéses novemberi közös vacsora után azt nyilatkozta, hogy Trump vezetheti el az országot egy szebb jövőhöz. Trump táborában élesen ellenezték a korábbi elnökjelölt külügyminiszterségét.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Huffnágel Pista
2016. december 15. 11:05
Értetlenkedhetünk Orbán Viktor sorozatos kétharmadán, méltatlankodhatunk a Brexit miatt, de azt el kell ismernünk, hogy az amerikai elnökválasztással egyértelműen útelágazódáshoz érkeztünk. Trump király uralkodásával pontosan az a paradigmaváltás kezdődik el végre, amelynek szükségességéről a bukott baloldal habisztizett a legtöbbet és ami paradox módon pont a bukott baloldal teljes megszűnéséhez fog vezetni. De vajon vége lesz-e a gynocentrizmusnak? Felszámolja-e Donald Trump a Férfiholokausztot?- merül fel a kérdés világszerte teljes joggal a maguk útját járó Férfiakban. #feminizmus #férfiholokauszt #huffnagelarmy http://www.huffnagelpista.com/felszamolja-e-donald-trump-a-ferfiholokausztot.html
1120
2016. december 14. 00:16
Romney házhoz ment a faszért. Mégis mire számított? (Mármint a kávén és a süteményen kívül.) Nem is értem...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!