Ideiglenesen lemond a pártelnökségről Marine Le Pen

2017. április 25. 09:54

A Nemzeti Front elnöke szerint a köztársasági elnöknek minden francia elnökének kell lennie, ezért távozott ideiglenesen pártja éléről.

2017. április 25. 09:54

Egy hétfő esti televíziós interjúban jelentette be Marine Le Pen, hogy ideiglenesen lemond a Nemzeti Frontban betöltött elnöki posztjáról. Le Pen inkább az elnökválasztásra koncentrál a következő két hétben. „Mindig is úgy gondoltam, hogy a köztársasági elnök minden francia ember elnöke, és össze kell tudnia fogni a franciákat. Ez az ok, amiért alapvetőnek tűnt számomra, hogy távozzak a Nemzeti Front elnöki posztjáról. Többé nem a Nemzeti Front elnöke vagyok, hanem elnökjelölt” – fogalmazott.

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pemete jakab
2017. április 25. 22:15
"Ideiglenesen lemond a pártelnökségről Marine Le Pen" Ha véglegesen távozna a politikából, azt sem sajnálnánk.
Akitlosz
2017. április 25. 17:37
Az a szép ebben a cikkben, hogy mindenhol "elfelejtik" megemlíteni, hogy ki az új elnök vagy ha még nincsen, akkor mikor lesz.
rajgy
2017. április 25. 11:09
Tipikus, hogy a ballib euronews a tiltakozókat mutatja. Belehallgattam a francia véleményekbe. Ezek a régi, integrálodott feketék a riportban, Le Pent fogják választani, mert az új bevándorlókkal ők sincsenek megelégedve, (ahogy a zenészcigány sem tűri meg a putricigányt a közelében). Azt mondják itt: "Le Pen azt mondja őszintén, hangosan, amit titokban mindenki gondol" https://www.youtube.com/watch?v=TNEZ2oH2GxA
zakar zoltán béla
2017. április 25. 10:49
Le Pen nem populista és nem szélsőséges!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!