Egy papagáj dobozokat rendelt az Amazonon

2017. szeptember 22. 11:23

Amikor a háziállatod szóba áll a virtuális asszisztenseddel – online rendelést bonyolított le gazdája háta mögött egy papagáj.

2017. szeptember 22. 11:23

Gazdája tudta nélkül ajándékdobozokat rendelt az interneten egy papagáj – adta hírül a The Sun.

Az Amazon Alexa nevű hangvezérelt rendszerével zenét hallgatni, interneten keresni és egyebek mellett vásárolni is lehet anélkül, hogy egyetlen billentyűt is leütne a felhasználó. Ez utóbbi funkciót használta nemrég egy londoni lakos háziállata.

A Buddy névre hallgató ötéves papagáj gazdája hangját utánozva arra utasította a készüléket, hogy online rendeljen dobozokat. Corienne Pretorius, Bubby gazdája értetlenül fogadta az ajándékdobozok érkezését, ezért végigkérdezte családtagjait, hogy megtudja ki rendelte őket. Mint kiderült, háziállata tanulta meg bekapcsolni Alexát.

Az Amazon szóvivője igyekezett megnyugtatni a felhasználókat: az eszközön ki lehet kapcsolni a hanggal rendelő funkciót. 

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
békalepcse
2017. szeptember 24. 05:40
Egy vicc... Papaqgály megtanulja kezelni a telefont, ellesi, ahogy a gazda szenet rendel. Rendel is egyszer, kétszer, de a gazda megúnja és bosszúból kiszegeli gy deszkára, majd kirakja a lomtárba. Szemben vele egy feszület... Megkérdi a papagály: mi van bazdmeg, Te is szenet rendeltél?
Akitlosz
2017. szeptember 23. 23:02
Különben sem lehet tudni, hogy ki volt előző életében. Michale Jackson is madártestben született újjá. https://www.youtube.com/watch?v=cNAAZ5Nt6pk
Akitlosz
2017. szeptember 23. 22:55
Jól tette. Fontos, hogy lkegyen otthon mindig elegendő tartalék ajándékdoboz.
teljesenertelmetlen
2017. szeptember 23. 20:16
Ez jól jelzi a fogyasztói társadalom szellemi színvonalát...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!