House of Cards: a következő évad lesz az utolsó

2017. október 31. 12:20

A hatodik évad lesz a House of Cards utolsó évada.

2017. október 31. 12:20

A Netflix még befejezi a jelenleg még gyártás alatt álló hatodik évadot, azonban újabbat már nem fog megrendelni. 

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a sorozat befejezésének van-e köze ahhoz, hogy hétfőn kiderült a főszereplőről, Kevin Spacey-ről, hogy egy 14 éves gyereket zaklatott szexuálisan. 

A Netflix és a sorozat producere, a Media Rights Capital hétfőn közös közleményében „mély aggodalmának adott hangot” a sorozat sztárját ért vád miatt. Közölték, hogy találkoztak a sorozat stábjával és színészeivel, hogy megvitassák a helyzetet. Spacey nem volt jelen a forgatási napon – tették hozzá.

A sorozat hatodik évadát, amelyről már korábban eldöntötték, hogy az utolsó lesz, most forgatják Baltimore-ban. De a Netfilx keresi egy spinoff lehetőségét – tették hozzá.

(MTI)

 

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nemlibbant
2017. november 01. 07:26
Még az sem biztos, hogy lesz következő évad: http://comment.blog.hu/2017/10/31/atmenetileg_leallnak_a_kartyavar_forgatasaval Mondjuk nekem Spacey akkora kedvencem, hogy bármit elnézek neki, nem tud meghatni a kis vörös ratyi története.
Harangláb
2017. október 31. 20:36
A buzeratórium újabb példánya.
cutcopy
2017. október 31. 12:34
Szerencsére ebből sem láttam egy részt se..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!