House of Cards: felfüggesztik a hatodik évad gyártását is

2017. november 01. 07:52

Szüneteltetik a House of Cards utolsó évadának forgatását – írja a Deadline.

2017. november 01. 07:52

„Az MRX és a Netflix felfüggeszti a House of Cards hatodik évadának forgatását későbbi döntésig, hogy időt nyerjenek áttekinteni a szituációt” – írja a Deadline által kiszúrt keddi közlemény. 

Kevin Spacey-ről vasárnap derült ki, hogy évtizedekkel ezelőtt szexuálisan zaklatta az akkor 14 éves Anthony Rapp színészt. Spacey másnap egy bocsánatkérő közleményben jelentette be, hogy korábban biszexuális volt, de mostmár inkább homoszexuálisként éli az életét. A House of Cards sorozat gyártói hétfőn még azt közölték, hogy ahogy ők korábban is tervezték, a hatodik évad lesz a sorozat befejező évada – erről mi is írtunk.

Kedden azonban a gyártók továbbmentek és azt is bejelentették, hogy már a hatodik évad forgatását is felfüggesztig egy időre.

 

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2017. november 01. 10:58
Furcsa egy világ ez: Kevin Spacey állítólag fogdosott valakit, másikat zaklatott, ezért vége a karrierjének. Daniel Cohn-Bendit könyvében arról anekdotázik, hogy 10 év körüli gyerekek játszottak a nemi szervével, erre karrierje még magasabbra ívelt és az Europa Parlamentben kidagadt nyaki erekkel, üvöltve oktathatta ki a világot arról, hogy mi a helyes és mi a helytelen. Nincs itt valami nagyon elb@szva?
annamanna
2017. november 01. 10:45
Lehet, hogy nem szívta volna meg ennyire Spacey, ha ki nem pakol, hogy 1. ő maga buzi 2. erre tromfol a bátyja, hogy az apjuk pedofil volt, sokat szenvedtek tőle (tehát egyértelmű az összefüggés a pedofília és a homoszexualitás között, ezt nagyon nem kellett volna reklámozni...) 3. és mindennek a tetejébe kiderült, hogy Spacey apja gyakorlatilag egy náci: "Az apa, Thomas Geoffrey Fowler még akkor csatlakozott az amerikai náci párthoz, amikor fiai még gyerekek voltak, Adolf Hitler iránti tiszteletből pedig keskenyre borotválta bajszát és félre fésülte a haját." "Fowler Sr lectured them on white supremacy, claimed that the Holocaust was a lie, that Jews ran banks and Hollywood, and that something called 'biocrud' would destroy the planet." - ez a végső csapás, ami kinyírja a karrierjét. Egy náci apa.
Maddox
2017. november 01. 10:12
Manapság ennyi is elég, csak bejelented, hogy valaki rádmászott, már el is intézted a karrierjét. Közben megjelent még egy, amelyik húsz év távlatából molesztálásra emlékszik. Gyűlnek a keselyűk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!