Kirúgták Kevin Spacey-t a Netflixtől

2017. november 04. 09:37

Nem folytatódik a House of Cards, és egy másik filmet is lemondtak az Oscar-díjas színész szereplésével.

2017. november 04. 09:37

Alaposan megrázta Hollywoodot a Harvey Weinstein bukásával indult szexuális zaklatási botrány – a Guardian hírei szerint ezúttal Kevin Spacey, a House of Cards Oscar-díjas Frank Underwoodja bukott bele a zaklatási vádakba.

Ugyanis az amerikai filmstreamelő oldal, a Netflix szombaton elbocsátotta a színészt, így nem is folytatja vele a munkát a House of Cards hatodik évadának forgatásán. Ezen felül egy Spacey szereplésével tervezett filmet is lemondtak a színész szexuális zaklatási vádjai miatt.

A Spacey-vel kapcsolatos híresztelések a múlt hétvégén bukkantak a felszínre, mikor is egy amerikai színész, Anthony Rapp azzal gyanúsította meg az Oscar-díjas művészt, hogy tizennégy éves korában Spacey egy bulin zaklatta. Spacey bocsánatkérő közleményével egy időben jelentette be, meleg férfiként folytatja tovább életét – de akkor már késő volt, többen is előálltak a színésszel kapcsolatos kompromittáló történetekkel.

A House of Cards aktuális évadának forgatását már kedden leállította a Netflix, és bejelentették: a hatodik évad után már nem kezdenek új szériát. 

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1istvan
2017. november 05. 13:23
akkor most rosszabb szinész lett? marton rosszabb rendező? KERO meg jobb, ha igaz?
drkovax
2017. november 04. 18:36
Egyébiránt meg Ady esetében azt szokták magyarázni, hogy nem fontos, hogy egy részeges, vérbajos himpellér volt, a mű a lényeg. Lukács Györgynél is azt mondták, nem számít, hogy háborús bűnös sorozatgyilkos, lényeg, hogy mekkora filozófus. De ugye Polanskyval is illett szolidárisnak lenni az ő "nagy üldöztetésében", mert az alkotásai ... Most meg itt van ez a Kevin Spacey (meg a többi), ahol nem számít. Mi változott ? A morális elvek ennyit nem változhattak. Akkor csak a média urainak érdekei változhattak meg ...
triumphator
2017. november 04. 17:22
spacey minden filmes alakítása önmagában a nagybetűs művészet. american beauty, l.a. confidential, the usual suspects, seven - hogy csak a leginkább ismerteket írjam. egyszerűen nem érdekel, hogy ezen túl milyen ember, hogy mit eszik, mit iszik, kivel k*r, kit fogdos, kit nem.
1000bocs
2017. november 04. 16:58
A Netflix fejesei bezzeg sohasem jártak kurvánál, nem rendeltek callgirlt, és nem próbálkoztak olyanoknál, akikre hatott a hatalmi poziciójuk. Nem fogták nők, férfiak seggét, nem nyúltak alá, nem fogták meg a mellét, nem szorították a falhoz, nem fektették íróasztalra és nem nyomták le a fejét hogy tudja már mia dolga. a Netflix fejesei, és a most felháborodott Hollywoody elit sohasem tenne ilyet. Producerek ilyet nem tennének. Hopsz!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!