Ezért tiltották ki Nigel Farage-t kedvenc kocsmájából

2017. december 03. 15:49

Mr. Brexit egy interjúban fejti ki, miért nem járhat többé a híres pubba.

2017. december 03. 15:49

 

Nigel Farage, a Brexit-párti UKIP volt elnöke a brit Telegraphnak adott interjút: a Brexitért évtizedeken át küzdő politikus az interjú egy részletében arról is beszélt, miért tiltották ki a híres westminsteri kocsmából, a Marquis of Granby-ból.

Az Európai Parlament euroszkeptikus pártcsaládját vezető politikus szerint mindez az EU-ból való kilépés 50-es cikkelyének megindításához köthető: ugyanis Farage aznap épp a Marquis of Granby-ben tartózkodott, mikor a média felbukkant, és lefotózta a klubban. Így másnapra az országos lapok címoldalain és a nemzetközi médiában rögtön Farage és a Marquis of Granby volt látható, ezt pedig maga a pub vezetése rossz néven vette – nem akarták, hogy a kocsmát túlságosan Farage nevével kössék össze.

Farage ugyanakkor nem gondolja, hogy ez az általános, Nagy-Britannia-szerte jellemző Brexit iránti fintorgás következménye lenne – szerinte a Brexit miatt legfeljebb Londonban, Westminsterben, és a liberális médiában fintorognak, de az ország többi vidékén ilyen ellenérzések nem tapasztalhatók.

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mindjárt
2017. december 04. 07:39
Nigel Farage-t az elsők közt hívták meg a Fehér Házba pedig nem is nyalizott egy meghívásért. Trump elnök szerette volna ha kinevezik amerikai brit követnek. Jó móka lett volna mert pompásan kijöttek egymásal. Futólag részt vet Trump elnöki kampányában. Hatalmas siker volt.
madarasi.abel
2017. december 03. 21:26
Nagy buli lesz ez a Brexit. Mikor végbemegy, senkinek sem lesz többé kedve kilépni az unióból :)
Akitlosz
2017. december 03. 20:29
Ha cigány lenne, akkor nem tilthatnák ki sehonnan. Akkor "jogvédő" szervezetek tucatjai küzdenének a rasszizmus ellen, a szabad és korlátozhatatlan kocsmalátogatás jogáért. Különben úgy normálisan persze jogos, egy kocsma is magánterület, a tulajdonos joga eldönteni, hogy kit enged be és kit nem, olyan nincsen, hogy mindenkit, de legalábbis a cigányokat köteles a saját magánterületére beengedni.
apoa
2017. december 03. 18:56
Farage a legjobb, legértelmesebb képviselők egyike. Hiányozni fog.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!