Romániához csatlakoznának bolgár megyék

2018. január 04. 22:08

Bulgária három észak-nyugati régiója csatlakozna Romániához.

2018. január 04. 22:08

Referendummal döntene a Romániához való csatlakozásról Vidin, Vratsa és Montana, három régió Bulgária észak-nyugati részén – közölte a Maszol csütörtökön. Az embereknek elegük lett a korrupcióból és valódi demokráciában szeretnének élni – magyarázta Boris Kamenov, a szeparatista kezdeményezés egyik képviselője. 

Kamenov a rádióban elmondta: „nem akarunk tovább cinkosai lenni a korrupt rendszernek. Az itt élők messze földön híresek harcos természetükről, innen indult 1923-ban az Oszmán Birodalom elleni felkelés is”. Annak kapcsán, hogy miért szeretné, ha a régiók Románia területéhez tartoznának kifejtette: hatékonyabbnak tartja a román igazságügyi rendszert. 

(Fotó: observator.tv)

Összesen 99 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szívemből magyar
2018. január 06. 14:51
Oda akarnak tartozni, ahol több a krumplileves.
illesl
2018. január 06. 11:39
Támogatom a határok átrazolását. Mindjárt a Kárpát-Medencében kezdeném. Mivel mindannyian élvezzük édes hazánk az európai únió előnyeit. Ezt úgy is lehetne élvezni, hogy minden nagy, magyarok által lakott területet exklávékként Magyarországhoz csatolnék.
fapipa
2018. január 05. 20:39
Romániát a korrupció hozta létre és tartja fenn. A korrupció megszűnésével Románia is megszűnne.
kiss.istvan770
2018. január 05. 19:51
Ez egy vicc? A romániai "korrupció ellenes ügyészség" a világ egyik legkorruptabb szervezete. Amerikai utasításra hozták létre, elsődleges célja, hogy eltávolítsák a közéletből akik ellenzik az amerikai fegyverek, fegyveres erők Romániába telepítését. Az "ügy" érdekében koncepciós perek tömegét indították. Másodlagos tevékenységként a nemzetiségek, többek közt a magyarok vezetői ellen indítottak koncepciós pereket. A külföldről finanszírozott mainstream média pedig segít a tevékenységét valódi korrupció ellenességnek álcázni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!