Lezuhant egy repülő Kubában

2018. május 18. 21:40

A repülőn száznégyen utaztak, és kilencfős személyzete volt. Az első jelentések szerint száznál többen meghaltak a katasztrófában.

2018. május 18. 21:40

A kubai állami légitársaság (Cubana de Aviacion) Boeing 737-ese felszállás után lezuhant Kubában, Havanna városának Jose Marti nemzetközi repülőterén, közölte a CNN a helyi állami médiára hivatkozva. 

A CNN azt is írja a Granma kubai állami lapra hivatkozva, hogy három ember kritikus állapotban van, miután túlélték a katasztrófát. Bár ez nincs egyértelműen tisztázva, úgy tűnik ez alapján, hogy összesen csupán három túlélő lehet. A Granma közlése szerint a reptér melletti Santiago de las Vegas nevű területen zuhant le a gép. A katasztrófa helyi idő szerint dél után 8 perccel történt. A járat száma a DMJ 0972 (más forrás szerint a CU972) volt, a gépet a Damojh nevű mexikói cégtől bérelte a légitársaság – írja az Index. 

A repülőn 104-en utaztak, és 9 fős személyzete volt. Az első jelentések szerint száznál többen meghaltak a katasztrófában.

 

 

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!