Boris Johnson barátnője házához rendőrök mentek ki

2019. június 23. 11:11

Zajosan indult a brit politikus és párjának péntek reggele – olvasható az Euronews szombati cikkében.

2019. június 23. 11:11

A hét utolsó munkanapjának kora hajnalán zajos veszekedésre és edénycsörömpölésre ébredtek Boris Johnson brit kormányfőjelölt barátnőjének a szomszédai – szemlézett több brit médiumot az Euronews.

A portál szerint ezt telefonnal rögzítették is. Ezen a felvételen a baloldali The Guardian szerint Carrie Symonds azt kiabálta Johnsonnak, hogy „szálljon le róla”, meg hogy „takarodjon a lakásából!”

Miután az egyik szomszéd bekopogott hozzájuk – elmondása szerint háromszor – , de nem kapott választ, érkezett a helyszínre a rendőrség. A rendőrök a BBC-nek azt nyilatkozták, hogy a helyszínen minden ott lakót kihallgattak, és mindenkit biztonságban találtak.

Boris Johnson elhárította az újságírók érdeklődését – tették hozzá az Euronews írásában.

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vadakat terelő juhász
2019. június 23. 22:26
Csak rá kell nézni, ő is Trump ikertestvére.
vizesnyolcas
2019. június 23. 13:37
A brit demokrácia - amely ugye évszázadokon át érlelődött, nagyon kifinomult demokrácia - egyre szórakoztatóbb, mert egyre több hasonlóságot mutat a kabaréval vagy a cirkusszal.
zakar zoltán béla
2019. június 23. 12:29
Kukkoló házmesterek a szomszédban...
duzur
2019. június 23. 11:37
Jól nézünk ki, ha már a konzervatív politikusok is ilyen "vad"házasságban élnek... :-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!