Egy korábbi háromcsillagos tábornok szerint Merkel túlzottan antipatrióta

2019. augusztus 15. 14:48

Szerinte Angela Merkel tudatosan tartózkodik a „német emberek” kifejezéstől.

2019. augusztus 15. 14:48

Joachim Wundrak, egy korábbi háromcsillagos tábornok szerint Angela Merkel direkt tartózkodik a „német emberek” kifejezéstől, helyette inkább a „lakosság” kifejezést preferálja – írja a summit.news.

Wundrak hozzátette, hogy indulni fog a Hannoveri polgármesteri címért, méghozzá a AfD képviseletében. A volt tábornok szerint Angela Merkel az első számú arca a „németellenes tömeges bevándorlásnak”, miközben elutasítja a németek, mint homogén csoport elismerését.

Merkel esküt tett Németországnak, de az már problémát okoz neki, hogy a német emberekről beszéljen. Inkább lakosságnak nevezi a németeket.” – mondta Wundrak.

„A saját határok védelme már nem prioritási cél” – tette hozzá Wundrak. „Németország egyre nagyobb szuverenitást ad az EU-nak, az Európai Központi Banknak, a nemzetek feletti szervezeteknek. Nem értek egyet ezzel. A nemzetállam az elsődleges szervezeti forma Németország számára.” – vélekedett a korábbi tábornok. 

A portál emlékeztet rá, hogy Merkel paranoiája visszatérő dolognak számít. Egy 2015.ös eseményen a Angela Merkel kivette egy ünneplő ember kezéből a német zászlót, majd láthatóan nem tetszését fejezte ki annak lobogtatásáért.

 

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
toef36
2019. augusztus 17. 17:09
Angela Merkel számára a német hazafiság nem létezik... Mert ugyebár a hazafiság nem nacionalizmus.
Peter8811
2019. augusztus 17. 05:40
Á a faszt antipatrióta! Mindenki tudja, hogy Merkel remeg a hazájáért.
zakar zoltán béla
2019. augusztus 15. 21:00
Nem, Hárfa Pengető!
Akitlosz
2019. augusztus 15. 20:47
"Egy korábbi háromcsillagos tábornok" Miért most hány csillagos? Azóta lefokozták vagy előléptették?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!