Elítélt drogdílerrel fotózkodott Greta Thunberg

2020. február 17. 12:06

Az 1.Cuz nevű rappert drogterjesztésért ítélték el.

2020. február 17. 12:06

Nemrég újabb tüntetést tartott Stockholmban a Fridays for Future nevű mozgalom. Az esemény során Greta Thunberg két rapperrel is megosztotta a színpadot, egyikük most szabadult egy két éves börtönbüntetésből. 1.Cuz arról is híres, hogy klipjeiben mindig maszkot visel, és nem fedi fel valódi nevét. Egy interjúban arról beszélt az egyébként színes bőrű rapper: „Van néhány oldala Svédországnak, ami felbasz. Kizárólag a környezet alakított engem, és a zenémet is” A rapper közös képet is posztolt Greta Thunberggel „váratlan barátság” címmel.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

En oväntad vänskap ☘️???? @gretathunberg

1.CUZ (@1.cuz) által megosztott bejegyzés,

 

A Fridays for Future mozgalom koordinátora, Isabelle Axelsson megvédte a vitát kiváltó eseményt, mondván hogy olyan személyeket keresnek, akik szélesíteni tudják mozgalmuk elérését. Többen nem értenek azonban egyet ezzel a véleménnyel. „Greta megmutatta az igazi arcát” – tweetelte egyikük. Egy másik hozzászóló kicserélte a szereplők arcát, és képének a „párhuzamos univerzumok” címet adta.

 

 

 

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2020. február 21. 11:21
Svéd néger zacskóval a fején. Egyszerűen csodás.
nemecsekerno_007
2020. február 18. 10:47
,,1.Cuz arról is híres, hogy klipjeiben mindig maszkot visel, és nem fedi fel valódi nevét.,, Ilyen sok van: Abdul-nak hívják, Szíriából jött és 1990. január 1.-én született. Adjatok pézt.
kaltran
2020. február 17. 22:03
Szerintem a megvariált második képről sokkal több minden leolvasható, mint az elsőről. Sőt, csak arról olvasható le.
Zsolt75
2020. február 17. 19:45
Szélesíteni kívánják mozgalmuk elérését. Drogdílerekkel. Brilliáns.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!