Fia született a brit miniszterelnöknek

2020. április 29. 11:37

Terhessége alatt Johnson élettársa a tünetek alapján valószínűleg átesett az új koronavírus okozta betegségen.

2020. április 29. 11:37

Egészséges fiúgyermeknek adott életet Carrie Symonds, Boris Johnson brit miniszterelnök élettársa – közölte szerdán a Downing Street. Éppen két hónapja, február 29-én jelentették be hivatalosan, hogy Carrie Symonds gyermeket vár, bár az akkori tájékoztatás még arról szólt, hogy a kormányfő és élettársa első közös gyermekének születése a nyár elején várható.

A londoni miniszterelnöki hivatal szóvivője szerdán közölte, hogy a 32 éves Carrie Symonds és újszülött kisfia egyaránt nagyon jól van. Hozzátette: a gyermek szerda reggel született egy londoni kórházban. Terhessége alatt Johnson élettársa a tünetek alapján valószínűleg átesett az új koronavírus okozta betegségen, bár – amint néhány héttel ezelőtti Twitter-bejegyzésében közölte – tesztet nem végeztek rajta, és egyheti ágynyugalom után felépült. A Covid-19 betegséget Johnson is elkapta, egy hétig kórházban volt és három napig intenzív kezelésre is szorult. A kormányfő háromheti lábadozás után hétfőn állt ismét munkába.

(MTI)

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2020. április 29. 19:51
Dear Boris,congratulations! Viktor. :)
duzur
2020. április 29. 17:31
Ilyen tehát az ideális konzervatív család-modell. A Boris által hátrahagyott csonka családokat itt nem illik említeni. Különben is tuti, hogy a nök voltak hibásak a kapcsolatuk kudarcában. De ezuttal legalább anyagi gondjai nem lesznek az elhagyott csonka családoknak...
turáni sólyom
2020. április 29. 15:05
Gratulálunk és javasoljuk a Brexit keresztnevet! Szerencsét hoz a gyerekre! Isten áldása és a britek szeretete legyen vele!
aleb19
2020. április 29. 13:53
borisbarom jol beszivta,hogy raengedte angliara korlatlanul ezt a virust eloszor az intenziven gondolkozott a nyajimmunitasrol napokig es a koraszules is befigyelt
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!