Farage: Zajlik az invázió

2020. május 17. 22:36

Nigel Farage, a Brexit Párt vezetője Twitteren tett közzé egy videót, amin illegális bevándorlók érkezése látható az Egyesült Királyságba.

2020. május 17. 22:36

„Tényleg a valós számokat közlik velünk az illegális bevándorlókról?” – teszi fel a kérdést a politikus. Farage azt is állítja, hogy csak szombaton több, mint száz személy lépett illegálisan Angliába.

A videón a brit hatóságok segítenek partra migránsokat Dover kikötőjében.

 

 

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
duzur
2020. május 18. 11:01
Érdekes lenne tudni, hogy ott ahol már eleve sok afrikai él -mint pld Angliában-, nekik mi erröl a véleményük? Akarják ök, hogy jöjjenek még onnan bevándorlók vagy inkább tartanak a konkurrenciájuktól ?
Vakfolt
2020. május 18. 08:37
Nem értem miért e bánat, hiszen a nigrókat szeressék, csak a kelet-európaiakkal lett teli a tökük..
aleb19
2020. május 18. 07:59
ilyen az mikor a "takebackcontrol" mukodik...ja nem az impotensmuszlimosboris kormany sem tud semmit tenni ez ellen hiaba leptek ki az eu-bol
74bro
2020. május 18. 07:07
Képzeljük el, hogy nézne az az üzlettulajdonos, miután a boltjából egy alkoholista megpróbált elcsenni egy üveg pálinkát, és a kiérkező hatóságok ahelyett, hogy megbírságolnák és kitiltanák, megvendégelnék a tulaj költségére, sőt, köteleznék arra, hogy életfogytiglan ellássa piával és kajával. Pedig hát ezt teszik a brit hatóságok az adófizetőikkel, amikor azokat az embereket dédelgetik, akik a vad és háborúk dúlta Franciaországban voltak kénytelenek rábízni életüket egy lélekvesztőre, hogy Anglába meneküljenek...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!