Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Prostituáltak tüntettek a bordélyházak újranyitásáért

2020. július 03. 12:19

Arra panaszkodtak, hogy bordélyok zárvatartása illegalitásba kényszeríti őket.

2020. július 03. 12:19
null

Több tucat prostituált tüntetett pénteken Berlinben, a német szövetségi parlament felsőházánál (Bundesrat) az új típusú koronavírus-járvány miatt bezárt bordélyházak újranyitását követelve.

Transzparenseiken arra panaszkodtak, hogy bordélyok zárvatartása illegalitásba kényszeríti őket, emellett nagyobb pénzügyi támogatást sürgettek a szexmunkásoknak.

Közleményükben kiemelik, hogy az érvényben levő korlátozások gyakorlatilag ellehetetlenítik a szexmunkásokat, és sem a bordélyházak üzemeltetői, sem a szexmunkások érdekképviselete nem érti, hogy ezen a téren miért nem lazították még a korlátozásokat, holott más, testi szolgáltatásokat nyújtó üzletágak, a masszázsszalonok, tantrikus központok, tetováló szalonok és szaunák újranyithattak. Kitérnek arra is, hogy az egészségügyi hatóságokkal együttműködve külön egészségügyi szabályokat dolgoztak ki.

(MTI)

(Fotónkon egy amszterdami tüntetés látható még 2018-ból)

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2020. július 03. 20:19
Egyetértek. Magyarországon még mindig tart a Rákosi rendszer ezen a területen.
Amondó
2020. július 03. 16:40
Nem kell őket bántani. Ha nem lennének leszbikusok, feminista korcsok, göndörtudományoktól tébolyult nők(?), akik férfinak, akár homoszexuális férfinak képzelik magukat, stb., akkor nem lennének sem sexmunkások, sem prostituáltak, sem k...k, sem örömlányok, sem ribancok, stb.
Megtalálta
2020. július 03. 15:10
"...emellett nagyobb pénzügyi támogatást sürgettek a szexmunkásoknak." Nagyobb _pénzügyi_ támogatást? 8I
szalka77
2020. július 03. 14:57
Engedélyezi kéne a kiváló dolgozókat és az ifjú szakmunkásokat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!