Farage továbbra is nagyon optimista

2020. november 04. 02:05

Tízezer font forog kockán!

2020. november 04. 02:05
null

Közvetítésünkben már írtunk arról, hogy Nigel Farage az utóbbi napokban kampányüzemmódba váltott, és nagyon reméli, hogy Donald Trump győzelmet arat az amerikai elnökválasztáson. 

Farage korábban már bejelentette, hogy nagyobb összegben fogadott a republikánus jelölt győzelmére, éjszakai Facebook-posztja alapján pedig még mindig biztos abban, hogy jó jelöltre tett:

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
matykox
2020. november 04. 08:10
Reméljük, Nigel nyer 10 kilofoncsit :-) A "fuck lászló intézet" köpködése ellenére, amin csak jót röhögni lehet.
bunko_jobbos
2020. november 04. 07:54
Tipikus angol: szeret fogadni. :-))) Állítom, hogy a tőzsde is azért terjedt el ott annyira. mert szeretnek fogadni olyan dolgokra, amit nem tudnak. :-)
Frick László Intézet
2020. november 04. 06:44
Farázs a BREXIT Hasznos Idiótája:Kikaparta a gesztenyét a kényeskedő angol politikai elitnek.Ráfoghatják a piszkos munkát aminek a kurvája Theresa May volt És az ostoba magyar "jobboldal" még dicsőit is ekkora majomsegg arcokat, egy miszter bén-t, mint Farázs :D nem véletlenül a skótok AXIT-nek ejtik a BREXIT-et... A BREXIT-et kurvára benézte az OrbánProp,mert Brüsszelebbl sem tanul "Brüsszel" akkor sem fog megállni, ha az Úniónak Nyugat-Flandria kilépése után Vallónia marad az összes tagja. A BREXIT valójában a nagy angolszász összefogás tollászkodása és a célja Európa anarchiába döntése.Ezt ünneplik mit se sejtő ostobán a magyar "jobber"-ek nyalva ennek a segghülye Farázsnak a face-ét:D
mokány
2020. november 04. 06:36
Quizz ! : Miért egy "L" a Font jele ? ( "Libra" , a Font római kori neve.)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!