Korlátozások elleni párttá alakul Nigel Farage Brexit Pártja

2020. november 02. 07:08

A lezárások ellen harcolnak majd, cél a nyájimmunitás.

2020. november 02. 07:08

Átalakítja az Egyesült Királyság európai uniós kilépését támogató Brexit Pártot az azt vezető Nigel Farage, az új politikai erő a koronavírus feltartóztatása érdekében elrendelt korlátozások elleni harcot tűzi zászlajára. A Reform UK nevű párt a kormány által elrendelt lezárások helyett a legsérülékenyebb csoportok védelmére fókuszálna, a társadalom többi részében a nyájimmunitás mielőbbi kialakulását tartaná kívánatosnak – közölte Farage, hozzátéve, hogy már leadta a névváltoztatást kérelmező papírokat a választási bizottságnál.   

A reform pártjaként akarunk ismertté válni. A név tükrözi az ambíciót” – közölte. Boris Johnson brit miniszterelnök szombaton bejelentette, hogy jövő csütörtöktől négy hétre újból csaknem teljes – noha a tavaszinál több szempontból lényegesen enyhébb szigorúságú – zárlat lép életbe Angliában a koronavírus terjedésének megfékezése végett. Az Egyesült Királyságban regisztrálták a járványban az ötödik legmagasabb halálozási adatot a világon az Egyesült Államok, Brazília, India és Mexikó után. A legradikálisabb brit EU-ellenes erőnek számító Brexit Pártot a tavalyi év elején alapította Nigel Farage, akinek nagy szerepe volt abban, hogy a szigetország lakosságának szűk többsége a közösség elhagyására szavazott a 2016-os referendumon.

(MTI)

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
raber
2020. november 02. 15:17
a PCRteszt egy napra sem ad biztonságot- csak szólok
NotaBene
2020. november 02. 08:43
A lezárások nem mindenkit egyformán érintenek. Pl: Akinek megszűnik a munkája, jövedelme a korlátozások hatására, azok érekeit is képviselheti valamilyen párt! Azzal is érdemes foglalkozni, hogy mely korlátozások hatásosak, és melyek nem...
konfucius
2020. november 02. 07:54
Ezt butaságnak látom. Nemsokára vakcina jön, a lezárás is maximum hónapokig tart, az új céljaik így maguktól megvalósulnak. Erre pártstratégiát építeni? Minek? Miért nem a lényeggel foglalkoznak, Sadiq Londonjával pl, vagy a sky sports f1 tegnap esti arcpirító blm-propaganda műsorával, ahol azt fejtegette egy fekete riporter, hogy szegény fickó könyörgött az életéért, de a nyakára térdeltek. Hónapok óta tudjuk, hogy halálos dózisban volt bekábszizva és bűnöző volt, aki ellenszegült az intézkedésnek, a sky meg egy ilyen nyilvánvalóan hazug riportot fő műsorsávba téve nyalta a valagukat. Van mivel foglalkozni, Nigel!
békalepcse
2020. november 02. 07:54
Nem a korlátozások ellen kéne harcolni, hanem egy olyan tesztért, ami a covid immunitást képes kimutatni! Most lezárják az országokat, pedig az 3mberek minimum fele teljesen immunis erre a nyavajára. A fertőzöttség kimutatása egy ökörség, de benyalja a világ butábbik fele. Aki érzéketlen erre a betegségre azt kéne igazán tudni, mehessen világgá és működni tudna a világ. A többiek meg rettegjenek nyugodtan, oszt védjék egymástól magukat...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!