Rudy Giuliani: Még a halottak is leadták voksukat

2020. november 05. 22:32

Wayne megyében a 118 éves William Bradley adott le levélszavazatot, csakhogy 1984-ben meghalt.

2020. november 05. 22:32
null

Pennsylvaniában 700 ezer szavazatnyi előnye olvadt el Trumpnak alig pár óra alatt, miután elkezdték a levélszavazatok összeszámlálását. A csalásra utaló jelek egyre nyilvánvalóbbak. Számos esetet Donald Trump személyes jogi képviselője, New York egykori polgármestere, Rudy Giuliani összegzett Philadelphiában adott sajtótájákoztatóján, melyet az ausztrál 7News televízió is közölt. 

Elmondta azt a már többször hangoztatott vádat, miszerint a republikánus megfigyelőknek nem engedték megnézni a beérkezett szavazólapokat. (Georgiában még perrel is fenyegetőznek azzal vádolva őket, hogy manipulálni akarják a számlálás menetét.) Nem lehet tudni azt, hogy a több százezer hirtelen előkerült levélszavazat szabályosan hitelesítve van-e, egyáltalán le vannak-e bélyegezve. 

Giuliani példaként a michigani Wayne megyét hozta fel, ahol egy 118 éves polgár, bizonyos William Bradley adott le levélszavazatot úgy, hogy 1984-ben elhunyt. Egy másik csatatér államban, Michiganben, az 1901-ben született Donna Brydges érezte úgy, hogy Joe Bidennek kell segítenie a győzelemben. 

„Joe Biden, ha akar, akár ötvenszer is leszavazhat levélben. Sőt, többezerszer” – mutatott rá a csalás lehetőségére több olyan államot nevezve meg, ahonnan hasonló visszaélésekről érkeztek bejelentések. Az összes ilyen államban vagy erőteljesen vezetett Trump és Biden „látványosan fordított”, vagy nagyon szorosan zárkózott fel republikánus riválisához. 

„Elképesztő, sőt példátlan az a választási csalás, amit a demokraták folytatnak. Ékes bizonyítéka annak, hogyha egy párt évtizedekig van hatalmon, akkor az előbb-utóbb óhatatlanul a korrupció és a romlás útjára keveredik. Azt hiszik, megtehetnek bármit, mert náluk van a hatalom és ők birtokolják a médiát. De mi le fogjuk rántani a leplet a korrupt demokratákról. Őket nem érdeklik az emberek, csak a saját hatalmuk. Hülyének nézik az embereket, de mi ezt nem hagyjuk annyiban” – célozva a Demokrata Párt egyes államok kormányzói székeiben töltött hosszú, ellenőrizetlen uralmára. 

(Forrás: 7News)

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mandarin.
2020. november 06. 22:50
A sírból hozták vissza Biden elnökjelölt választási győzelmének lehetőségét, szó szerint, ha ezek a néhai amerikai polgárok fölébredtek az örökkévaló álomból, az világraszóló csoda lenne, de most inkább világraszóló gazemberség történt, a választói akarat meghamisítása az első lépés a demokrácia megszüntetése és zsarnokság kiépítése felé. Kísértet járja be Amerikát, a kommunizmus zörgő csontú szörnyetege.
annamanna
2020. november 06. 18:37
Magyar feliratos videón: https://www.youtube.com/watch?v=Utn5uhudJsU (Rudy Giuliani - Elcsalták az amerikai választást. A CNN is meglepődött Biden hatalmas ugrásán)
rókabácsi
2020. november 06. 17:54
az összes demokrata halott felébredt! minta jog államok!?
cutcopy
2020. november 06. 12:48
"a republikánus megfigyelőknek nem engedték megnézni a beérkezett szavazólapokat" Kell még mondani valamit Ildikó..?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!