A Daily Mail szerint Orbán a brexitmegállapodást is megvétózhatja

2020. december 11. 19:12

Az újságíró néhány rövid kérdés erejéig csípte el a magyar miniszterelnököt, ebből vonta le következtetéseit.

2020. december 11. 19:12
null

Orbán Viktor akár a brexitmegállapodásnak is keresztbe tehet, amennyiben az a britek számára nem megfelelő – közölte a Twitteren a Daily Mail újságírója, James Franey, írta meg az Index. Hangsúlyozták: a brüsszeli tudósító csupán néhány rövid kérdés erejéig csípte el a magyar miniszterelnököt, aki állítólag azt nyilatkozta: minden olyan Brexitmegállapodást megvétózna, amely szerinte azért büntetné a briteket, mert úgy döntöttek, hogy elhagyják az Európai Uniót. Az „eurokraták” csak fair üzletet köthetnek a britekkel – tette hozzá, írta az Index.

Hozzátették: az újságíró visszakérdezésére állítólag meg is erősítette szándékát a magyar miniszterelnök. Ez az állásfoglalás azért is lényeges lehet, mert egyre nagyobb esély van rá, hogy megállapodás nélkül zárulnak majd az Egyesült Királyság és az Európai Unió tárgyalásai – írták.

(Index, Daily Mail)

Kép forrása: Facebook

Összesen 178 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2020. december 16. 18:39
A brittyek basszák meg. Semmi közünk hozzájuk. Vihetik a rihes teszkójukat is.
Szerintem
2020. december 12. 15:31
A Déli Mél. Megvan a hiányzó láncszem a hazudunk reggel, este és éjjel sorozatban.
Sándor
2020. december 12. 14:06
megy az egybites neolibernányák újbolsevik prolik nemzetközi szintű napi hülyítése ...
szotyiratöbbpénzt
2020. december 12. 11:52
Daily Mail, na jó :))) Ha mégis így lenne, akkor nem is sokat tévedtem, amikor azt írtam, hogy mostantól bármikor bevetheti Viktor, akár trollkodva is a vétót. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!