A Néppárt megköszönte Szájer József magas színvonalú munkáját

2020. december 09. 13:40

Az EP-frakció szerdai ülésén nem szavaztak Deutsch Tamás lehetséges kizárásáról, írja a Magyar Nemzet.

2020. december 09. 13:40

Az Európai Néppárt EP-frakciójának szerdai ülésén nem szavaztak Deutsch Tamás lehetséges kizárásáról, és vitát sem tartottak az ügyében, értesült a Magyar Nemzet. Manfred Weber frakcióezető ismertette ugyanakkor, hogy harminc aláíró kezdeményezte a Fidesz–KDNP delegációvezetőjének a menesztését, illetve a magyar kormánypárt néppárti frakcióból való távozását jelenleg tizenhárom tagállami delegáció támogatja.Deutsch megismételte, hogy a vitatott interjúval nem állt szándékában Manfred Webert megsérteni, hanem a néppárti eljárásrendet, a jogállamisági vita módját kritizálta.

Szóba került Szájer József botránya is: a frakció vezetése megköszönte a magyar politikus sokéves, magas szakmai színvonalú munkáját, amit a néppártban végzett. Minden egyéb a magánügye – szögezték le.

(Magyar Nemzet)

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BAJA
2020. december 09. 22:43
ezek után a minimum, hogy a cipőjére térdelnek
pemete jakab
2020. december 09. 19:12
"A Néppárt megköszönte Szájer József magas színvonalú munkáját" Keményen tette a dolgát Jóska, Vazelin Jóska.
Box Hill
2020. december 09. 18:22
Most már csak azt kell tudni, hogy miket csinált nekik a sikeres zsarolásból kifolyólag.
masikhozzaszolo
2020. december 09. 16:52
Weber előrebeszélt. Nem most aktuális ez a kerékbetörés, nincs rá elég néző. Még a végén marad a vétó. Majd később, ha választás lesz. És sok minden más is be van készítve már előre. Azt nem értem, a mi szolgálataink mikor veszik már elő a videókat-hangfelvételeket stb. Mert remélem, azért készülnek! Minden Fideszes EP képviselőre TESTKAMERÁT! Elsősorban a nőkre, mert ugye Ursula, Merkel, Jurova nő.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!