Nigériában elraboltak egy katolikus püspököt

2020. december 29. 10:24

A püspököt a sofőrrel együtt hurcolták el.

2020. december 29. 10:24
null

Nigériában elraboltak egy római katolikus püspököt – írta a helyi média kedden. Az 53 éves Moses Chikwét, Owerri egyházmegye segédpüspökét sofőrével együtt ismeretlen tettesek vasárnap este hurcolták magukkal – jelentette a Kathpress osztrák katolikus hírügynökség helyi médiajelentésekre hivatkozva. Victor Obinna megyés püspök a nigériai Premium Times internetes újságnak nyilatkozva megerősítette az emberrablás tényét.

A püspök üres gépkocsijára az owerri székesegyház közelében bukkantak rá. Ebben a hónapban másodszor raboltak el egyházi személyt a Nigéria délkeleti részén fekvő területen. Afrika legnépesebb országában hosszú ideje feszült a belpolitikai helyzet az iszlamisták támadásai miatt.

(MTI)

Kép forrása: Facebook

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Augustus1
2021. január 03. 13:24
Na, látom, pont azt tettem, amiért téged idönként elítéllek, nem számoltam el 3-ig (inkább 300-ig), és azonnal, indulatból reagáltam. Hát egyrészt bocs', másrészt csak halkan jegyzem meg, egy szóval nem írtam olyat, hogy minden ember üdvözül. Oldásképpen, egy kicsit bárgyú, közhelyes, de elgondolkodtató mondás: Halálunk után, bárhová kerülünk is, a köv. 3 kérdést tesszük föl: Hát ő meg hogyhogy itt van? - Hát ő meg hogyhogy nincs itt? - Hát én meg hogy kerülök ide?
Augustus1
2020. december 30. 12:20
http://batarzsoltbotond-azenvilagom.blogspot.com/2019/07/sztalin-masik-arca.html
sagirdilsiz
2020. december 30. 01:59
Még annyi, hogy én soha nem szoktam minuszolni.
Leo3
2020. december 29. 23:43
Kíváncsian várom az alkoholista és gyűlölködő Vágó Pista megszólalását :))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!