Osztrák miniszter: A politikai iszlám mérgező a társadalmunkra

2021. május 27. 15:21

Nyilvánosságra hozták Ausztriában az ország úgynevezett iszlám-térképét.

2021. május 27. 15:21
null

„Végre átláthatóságot kell teremtenünk a politikai iszlám tekintetében. A politikai iszlám mérgező a társadalmunkra, és szembe megy az integrációval” – jelentette ki Bécsben Susanne Raab, osztrák integrációs miniszter, aki újságírók előtt bemutatta a politikai iszlám elleni programot.

A romboló ideológiák terjedését támogatják a Bécs utcáin masírozó csecsen erkölcscsőszök, a különböző iszlamista zavargások és a török államfő dühöngő beszédei is”

– tette hozzá.

Raab szerint nem a muszlimok, hanem a politikai iszlám elleni harcról van szó, „mégpedig a vallásukat szabadon és békésen gyakorló muszlimok védelmében is” – hangsúlyozta a miniszter.

Iszlám-térkép

Az említett tendenciákkal, illetve a politikai iszlámmal való szembeszállás részeként mutatta be a miniszter az iszlám-térképet, amely a hozzá tartozó háttérdokumentumokkal átfogó képet ad az Ausztriában tevékenykedő muzulmán szervezetekről, egyesületekről, hitközségekről és az őket képviselő fontosabb személyekről, illetve irányultságuk, kapcsolataik besorolásáról. Egyes speciális esetekben feltárják az adott szervezet összefonódásait a politikai iszlám ideológiájával, szervezeteivel és hálózatával. A térképen jelölt szervezetek mindegyikéhez részletes leírás tartozik irányultságukról, tevékenységi körükről, céljaikról, múltjukról, jelenükről, sőt külföldi kapcsolataikról is.

Ausztriában 623 muzulmán intézmény működik, ezek nagy része (230) Bécsben található. Raab feladatként említette, hogy az integrációs programoknak megfelelő alternatívát kell nyújtaniuk a muzulmán fiatalok számára, hogy megelőzhető legyen radikalizálódásuk.

(MTI)

Nyitóképen: Susanne Raab. Fotó: Joe Klamar / AFP

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ma is bukik a Zorbán...
2021. június 07. 17:07
Ez csak a gőz levezetése. Figyelemelterelés, de közben a Nyugat iszlamizációja gőzerővel folytatódik. Az osztrák internácik elő akarják adni, hogy létezik "politikai-iszlámtalanítás" úgy, hogy közben iszlám tömegek vannak. Amelyek ráadásul egyre nagyobb létszámúak részben demográfiai okokból, részben a Soros-terroristák tevékenysége következtében. És politikailag is egyre aktívabbak, nem utolsó sorban szintén a Soros-terroristák uszítása hatására. Fából vaskarika. (Közben a Soros-féle egyetemet istenítik Bécsben, ahelyett, hogy kirúgnák onnan is a világ legjobb büfésterrorista kiképzőjét.) Olyan ez az osztrák sóhajtozás a politikai iszlámról, mintha lehetséges lenne az oroszlánokat vegetáriánus életmódra átállítani.
Hattori
2021. május 28. 13:57
az iszlám mindig politikai!!!!
Ben Jeremiah
2021. május 28. 08:10
A listázás akkor most jó dolog, vagy náci dolog? Zsidó üzletekről is lesz térkép?
crydog
2021. május 28. 07:01
Még mindig nem értik. Vagy ami rosszabb: értik, de nem lehet kimondani hogy nincs "politikai" meg "nem politikai" iszlám. Hódító iszlám van, ami az európai jogrendszert használja fel arra hogy elvegyen mindent a befogadó országtól. Ha jogi eszközökkel nem megy akkor majd radikális erőszak útján. Az Európai Kalifátus már egyre jobban kézzelfogható valóssággá válik, amit a svéd, francia, német őslakosok, egyes városaikban már meg is tapasztalhattak. A rossz hír az, hogy már nincs visszaút. Az iszlám ma már nem a béke vallása. Hanem az arab tavasszal mesterségesen létrehozott, európa testébe erőszakkal beinjektált, pusztító szervezet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!