Elkapta a koronavírust a luxemburgi miniszterelnök

2021. június 27. 20:46

A 48 éves Xavier Bettel tünetei enyhék, láza van és fejfájása.

2021. június 27. 20:46
null

Pozitív lett Xavier Bettel, Luxemburg kormányfőjének koronavírustesztje – írja a Politico nyomán a 444.hu.

A hírt hivatala vasárnap jelentette be, csak két nappal azután, hogy Bettel részt vett az EU-csúcson Brüsszelben. A 48 éves Bettel tünetei enyhék, láza van és fejfájása: a kormányfő május elején megkapta az AstraZeneca vakcinájának első dózisát. A politikus karanténba vonult, tervei szerint tíz napig marad otthon, addig onnan dolgozik.

Bettel az EU-csúcson szenvedélyes beszédet intézett Orbánhoz – idézi fel a 444.hu. „Nem meleggé váltam. Az vagyok, ez nem döntés kérdése. (...) Az anyám utálja, hogy meleg vagyok, ezzel élek együtt. Önök pedig ezt törvénybe teszik. Tisztelem önt, de ez egy vörös vonal. Ez alapvető jogokról szól, a jogról, hogy lehetünk mások” mondta a pedofiltörvényről Bettel.

Nyitókép: MTI/EPA/Pool/Kenzo Tribouillard

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mgyfree
2021. június 28. 08:42
Ha elkapta jól fogja, el ne engedje.
hakos
2021. június 28. 08:17
Ha azzal együtt tudsz élni, hogy anyád utálja a buzulásod, akkor szerintem azzal is együtt tudsz élni, ha a nem lesz Magyarországon iskolai LGBT és nemváltoztató propaganda...
Rocktoberi
2021. június 28. 08:13
Ez semmi. Majd az AIDS lerendezi.
1Szkeptikus
2021. június 28. 06:43
"Az anyám utálja hogy meleg vagyok, ezzel élek együtt" -érdekes, ha nekem a gyerekem meleg lenne, akkor főként szomorúságot éreznék. Az életnek van egy rendje, és ezt követni kell,ha tetszik ha nem.. Nézzük csak a magyar nyelvet: férj-feleség. Tehát a feleség szó szerintem azt jelenti hogy valaminek a fele, a nő és a férfi kiegészíti egymást, egyedül mindegyikük csak valaminek a fele. Nem is tudom, ezek olyan egyszerű dolgok...de úgy látszik egyesek fel tudják fogni, mások pedig valamiért nem. De ne akarjuk már megszabni hogy mi a normális, mert az bennünk van, azt érezzük.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!