Az Egyesült Államok járványügyi figyelmeztetést adott ki Magyarországra

2021. november 16. 07:38

Az amerikai járványügyi és betegségmegelőzési központ járványügyileg kockázatos területnek minősítette Magyarországot. Indiát és Pakisztánt viszont lefokozta alacsony szintűre.

2021. november 16. 07:38
null

Az amerikai járványügyi és betegségmegelőzési központ (CDC) járványügyileg kockázatos területekre szóló utazási figyelmeztetést adott ki Magyarországra, Csehországra és Izlandra

a koronavírusos fertőzöttek növekvő számára tekintettel.

A CDC négyes, vagyis „nagyon magas” szintre emelte ezen országokkal kapcsolatos, hétfőn kiadott utazási figyelmeztetését, azt javasolva az amerikai állampolgároknak, hogy lehetőleg kerüljék el az odautazást.

Mindazonáltal Japán, India, Pakisztán, Libéria, Gambia és Mozambik tekintetében egyes, vagyis alacsony szintre mérsékelte a figyelmeztetést.

(MTI)

Nyitókép: Nyizsnyij Novgorod, 2021. október 22.
Az új koronavírus előidézte Covid-19 betegségben szenvedő páciens mellett védőfelszerelést viselő ápoló egy Nyizsnyij Novgorod-i járványkórház koronavírus-részlegként működő intenzív osztályán 2021. október 20-án. Oroszországban erősen emelkedik a fertőzöttek és a betegségben elhunytak napi száma.
MTI/AP/Roman Jarovitcin

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
entreri1234
2021. november 16. 13:15
mintha tudnátok miben halnak meg az emberek nap, mint nap... mintha be lehetne skatulyázni, hogy oltott - fidesz, oltatlan - ellenzék :D nagy pofáraesés lesz ebből.. mintha bármely cikk az igazat írná, úgy hivatkoztok rá... kb mintha 20-20 fizetett kommentelő "küzdene" egymással az összes cikk alatt.. hogy lehet ezért pénzt kapni? :D
Daily
2021. november 16. 11:25
India 1.3 mrd ember. A mocsok mindenütt, koszlott Gangeszbe fürdés, patkány hegyek és hozzá lefokozás. Kezd érdekessé válni a szándékos, mesterséges visszafertőzés lehetősége is.
Paskai
2021. november 16. 10:43
Utálatos propaganda.
zakar zoltán béla
2021. november 16. 10:23
A szellentés gyógyít s nemesít.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!