Robbanások ráztak meg egy palesztin menekülttábort Libanonban

2021. december 13. 11:26

Halálos áldozatok is vannak.

2021. december 13. 11:26
null

Robbanások voltak pénteken este a Libanon déli részén Türosz városa mellett található Burdzs as-Simali palesztin menekülttáborban – közölték helyi biztonsági források.

Az NNA állami hírügynökség úgy tudja, halálos áldozatok is vannak. Az an-Nasra helyi hírportál egyelőre nagyjából egy tucat sérültről számolt be. Egy palesztin forrás elmondása szerint közvetlenül a robbanások előtt tűz ütött ki egy mecset közelében. A biztonsági okok miatt névtelenséget kérő nyilatkozó szerint

a radikális iszlamista Hamász palesztin szervezet egyik fegyverraktára kaphatott lángra és robbant fel.

A történtek nyomán a libanoni hadsereg lezárta a térséget és vizsgálatot indított. Libanon területén mintegy 450 ezer palesztin menekült él tucatnyi menekülttáborban.

 

 

(MTI)

Fotó: ASHRAF AMRA / ANADOLU AGENCY / ANADOLU AGENCY VIA AFP

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szittya Attila Bendegúz
2021. december 13. 14:31
Az a Darwin-díjas terrorista jutott eszembe, aki rosszul címezte meg a levélbombát, és amikor visszavitték neki, mint kézbesíthetetlent, kinyitotta.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!