Gyakorlatilag elengedte András yorki herceget a királyi család

2022. január 13. 18:37

Magánemberként fog részt venni a polgári peres eljárásban.

2022. január 13. 18:37
null

Mint arról mi is beszámoltunk, polgári peres eljárás vár az Egyesült Államokban András yorki hercegre, a brit uralkodó fiára, aki ellen egy amerikai nő nyújtott be keresetet szexuális támadás vádjával. Az ügy a szexuális bűncselekményekért elítélt néhai amerikai pénzember, Jeffrey Epstein és a yorki herceg egykori kapcsolatával áll összefüggésben. Erről itt olvashat részletesebben. 

Az ügy kapcsán annyi fejlemény történt, hogy csütörtökön közleményt adott ki a brit királyi család, amelyben arról írnak: András yorki herceg minden királyi és katonai felelőssége visszaszáll a II. Erzsébet brit királynőre. Közölték azt is: a yorki herceg semmilyen nyilvános eseményen nem fog részt venni, a peres eljárás elé pedig magánemberként fog nézni. 

Nyitóképen: András herceg, Virginia Giuffre és Ghislane Maxwell 2001-ben. Fotó: Handout / US District Court - Southern District of New York (SDNY) / AFP

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sincero
2022. január 13. 20:14
Mi az, hogy "angol királyi ház"?! Operettkirályság - VIII. Henrik óta...
vajda.
2022. január 13. 20:02
A lényeg kimaradt, Mandi: Megfosztották HRH tól. Nincs uralkodói rangja többé.
zrx8
2022. január 13. 19:31
Aki korpa közé keveredik... ..valahol felsír egy Aranybulla.
héttörpe
2022. január 13. 19:20
Szerintem ez a Ghislane nem lehetett szar az ágyban azért. Olyan rövidhajútüttőkata formája van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!