Klicsko bejelentette: jön a kijárási tilalom Kijevben

2022. február 26. 13:17

Azt a civilt, aki a jelzett idősávban az utcán tartózkodik, ellenségnek tekintik.

2022. február 26. 13:17
null

Vitalij Klicsko, Kijev polgármestere a Twitter-oldalán közölte, hogy az ukrán fővárosban kijárási tilalmat vezetnek be.

A főváros hatékonyabb védelme és a lakosság biztonsága érdekében a mai naptól, szombattól 17 órától reggel 8 óráig kijárási tilalom lép életbe – írja az egykori világklasszis bokszoló. Hozzátette: az intézkedés február 28-ig marad érvényben, egyúttal jelezte, hogy az a civil, aki a jelzett idősávban az utcán tartózkodik, azt ellenségnek tekintik.

Nyitókép: MTI/EPA/Ronald Wittek 

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MZXX
2022. február 26. 18:01
Hülye bokszoló. Ez annyit jelent, szarban vannak, minden mozgó tárgyra lőni akarnak.
hjrvss
2022. február 26. 17:05
Nem úgy volt, hogy ez is megy harcolni?
reflex
2022. február 26. 16:55
2016 júlus :)) Míg Budapest polgármestere többször nyilatkozta, hogy amennyiben lenne rá jogosítványa, betiltaná az Ubert, addig egy újabb európai főváros fogadta örömmel a szolgáltatást: tegnap bejelentették az UberX-szolgáltatás elindulását Kijevben. Az eseményen részt vett Vitalij Klicsko nehézsúlyú profi világbajnok ökölvívó, Kijev polgármestere. Klicsko szerint – aki az Uber első utasa volt Ukrajnában – az Uber fontos változásokat hoz a személyszállításban és az innovációban. Nagyon örülök, hogy Kijev az első város az országban, ahol az UberX elindult. A város vezetésének az a célja, hogy minél több innovatív kezdeményezésnek adjon otthont, különös tekintettel a közlekedésre. Amellett, hogy az Uber biztonságos, az utasok és az autós partnerek minden egyes utazás után értékelhetik egymást. És ami szintén nagyon fontos, hogy az Uber egy átláthatóan működő rendszer, minden elektronikusan nyomon követhető” nyilatkozta Klicsko.
Akitlosz
2022. február 26. 15:52
A saját lakosságuk üldözésében meglehetősen profik. Ezért tört ki a háború.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!