Liu Shaolin Sándor a bírónak: Remélem, a jövőben jól tud majd aludni

2022. február 09. 15:44

„Ugyanolyan dolgok történtek ma is mint hétfőn, de ma semmilyen kizárás vagy ilyen döntés nem történt” – hangoztatta az olimpikon.

2022. február 09. 15:44
null

Amint arról korábban beszámoltunk, Liu Shaoang a negyedik, Liu Shaolin Sándor a hatodik helyen végzett 1500 méteren a téli olimpián. Videókat a futamról ide kattintva nézhet vissza. Bár a fivéreknek nem sikerült dobogóra állniuk, mindketten elégedetten nyilatkoztak a finálé után az M4 Sport kamerái előtt.

„Kiadtunk magunkból mindent, de ez a mai nap nem az 1500 méterről szólt, hanem, hogy előtte mik történtek. Fel tudtunk állni és az utolsó pillanatig úgy volt, nem is indulunk el ezen a távon, de itt vagyunk, oda tettük magunkat és meg vagyunk magunkkal elégedve” – mondta Liu Shaolin Sándor, aki a vegyesváltóval szombaton bronzérmes lett, 1000 méteren a döntőben ugyan az élen végzett, de a futam után kizárták.

Elmondta, nem ez a legerősebb számuk, talán egy kicsit a szerencse is melléjük állhatott volna, de ez egyébként is egy nagyon peches szezon. „Ugyanolyan dolgok történtek ma is mint hétfőn, de ma semmilyen kizárás vagy ilyen döntés nem történt,

majd a nap végén megkérdezem, inkább kívánom a bírónak, remélem jól tud majd aludni”

– mondta Shaolin. „Kiadtam magamból mindent, elfáradtam. Igazából egy nagyon nehéz döntő volt, hiszen az a top nyolc volt itt, akik valóban megérdemlik a döntős szereplést” – fogalmazott a fiatalabbik Liu testvér.

A döntő utáni nyilatkozatot ide kattintva nézheti vissza.

Fotó: MTI/Kovács Tamás

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kisfrocs
2022. február 10. 12:12
Ki volt a biró?
feketeviraag
2022. február 09. 23:28
Így viselkedik és nyilatkozik egy igazi sportember, egy igazi ember.
garabonciás
2022. február 09. 20:01
Erről van szó. Korábban írogattam erről, hogy a magyar sportdiplomácia egyet tehet: botrányt kell csapni, éreztetni, hogy nem mehet minden a versenyzőinkkel, még ha kicsi kutyák vagyunk is. Azt is tudom, hogy olimpiát akarunk még rendezni, így nagyon nem kúrhatjuk fel az agyukat, tehát az nem megy, hogy legyártunk egy aranyérmet, és odaadjuk Sanyinknak, bár szívem szerint azt tenném.
villogókékfog
2022. február 09. 17:54
Abban bízom, hogy a bíró a gyógyszerrevalót össze tudja kaparni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!