Evakuálják az orosz diplomatákat Ukrajnából

2022. február 23. 16:20

A kijevi nagykövetségen már le is engedték az orosz zászlót.

2022. február 23. 16:20
null

Eleget tett tegnapi bejelentésének az orosz külügyminisztérium, és megkezdte az orosz diplomaták evakuálását Ukrajnából. A kijevi nagykövetségen már le is engedték az orosz zászlót – jelentik hírügynökségek.

 

 

A tárca a döntést a jelenlegi helyzettel indokolta, hozzátéve, hogy az elsődleges feladat a személyzet biztonságának garantálása.

Fotó: DANIEL LEAL / AFP

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ildikó99
2022. február 24. 14:21
Ez nem békefenntartás.
masikhozzaszolo
2022. február 23. 17:43
Luhanszk és Donyec Köztársaságban meghalt két katona. Az egyik az egyikben, a másik a másikban tartotta fenn a Békét. Most meghalt a két katona, és leesett a Béke. Ezért Putyinnak be kellett mennie a köztársaságokba, hogy Fenntartsa a Békét. Egyszerű ez mint a faék. Vagy mint a nő. Ja, nem az a férfi.
critical man
2022. február 23. 17:32
Ugyanitt orosz utcanévtáblákat helyeznek ki. Az import zsidrák ukrán elnök nem jutott az ukrán nyelvtanfolyam végére, mire megszűnt az ország a segge alatt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!