Francia értesülések szerint covidost találtak Orbán stábjában, ezért ültette Putyin a hosszú asztalhoz

2022. február 11. 07:56

Macront pedig azért ültethették szintén oda, mert nem akart PCR-tesztet csináltatni, mert attól tartott, hogy az oroszok így szereznék meg a DNS-ét.

2022. február 11. 07:56
null

Francia sajtóértesülésekre hivatkozva a 444 megírta, hogy „francia értesülések szerint covidost találtak Orbán Viktor stábjában, ezért ültette Putyin a hosszú asztalhoz”. Kifejtették, hogy emellett Emmanuel Macron francia elnököt is a mémmé vált hosszú asztalhoz ültették, mivel „érkezéskor nem akart PCR-tesztet csináltatni”. A Timesra hivatkozva leírták, hogy 

Macron azért utasította vissza a tesztet, mert attól tartott, hogy az orosz titkosszolgálat ilyen módon megszerezhetné a DNS-ét.”

Hozzátették, hogy „az elmúlt napokban többen arra jutottak, hogy Puyin szimbolikus okokból ülteti magától ilyen távol a NATO-tagállamok képviselőit, de ezek szerint a járvány állt a háttérben.”

Nyitókép: MTI/AP/Pool/Szputnyik

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa1
2022. február 11. 13:29
Eddig ez volt a leg reálisabb ok, és magyarázat.
MrStokes
2022. február 11. 11:47
A 444 írta meg. Ennyi. Ezekről nyilatkoznak manapság a megfizetett embereik, hogy hazudnak, reggel, este meg éjjel. Liberálfasizmus - A baloldal rejtett története Mussolinitől napjainkig Jonah Goldberg ... https://www.libri.hu/konyv/jonah_goldberg.liberalfasizmus.html
Armageddon
2022. február 11. 11:34
Csak semmi cicó, nálunk a biológiai fegyver!
blackpuli
2022. február 11. 11:34
Igen. Az oroszok első számú vezetőjét egy 8 méteres asztallal védik a fertőzéstől. :DDDD Mindezt öt órán keresztül.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!