Háborús bűncselekmény a bucsai mészárlás Demkó Attila szerint

2022. április 04. 12:56

„A földön fekvő emberek élnének, ha nincs az orosz invázió” – fogalmaz a Bucsában történtekről a biztonságpolitikai szakértő.

2022. április 04. 12:56
null

Az ukrajnai Bucsában történt incidensről fejtette ki véleményét Demkó Attila biztonságpolitikai szakértő (a felkavaró képsorok itt nézhetők meg).

Demkó szerint az egész háború bűncselekmény, és a közvetlen felelősök Moszkvában vannak. Úgy látja, nem kellett a háborút megindítani, semmi sem indokolta, nem volt tömeges mészárlása az orosz kisebbségnek, 2022-ben biztosan nem.

„Ez viszont az, mészárlás” – fogalmaz a Bucsában történtekről Demkó Attila. Hozzáteszi: „Végső soron mindegy, hogy tapasztalatlan, ideges, vagy bajtársaik halálát megbosszuló orosz katonák csinálták, vagy hideg fejjel megtervezett bűncselekmények is vannak, lehet, hogy van manipuláció is, de Kijev ezen külvárosai nem hevernének romokban, a földön fekvő emberek élnének, ha nincs az orosz invázió”.

Kifejti: „Mindenki – köztük jó barátaim és ismerőseim is –, aki még mindig mentegeti az oroszokat, nézzen sok ilyen videót, és gondolkodjon alaposan el. Az persze más kérdés, hogy a gáz és olajszankcióknak nincs értelme, épp Ukrajna szenvedne velük a legtöbbet, miközben az oroszok az olajukat diszkont áron tolnák Indiába és Kínába, az a bevételük túlnyomó része, nem a gáz.”

Nyitókép: YouTube / Al Jazeera English
 

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kafabatka
2022. április 05. 23:25
Ez a Demkó számomra hiteltelen. Azt meri mondani,hogy nem volt ok,nem volt orosz kissebbséget ért atrocitás,illetve 2022-ben biztos nem. Normális? "Úgy látja, nem kellett a háborút megindítani, semmi sem indokolta, nem volt tömeges mészárlása az orosz kisebbségnek, 2022-ben biztosan nem."
alteregon
2022. április 04. 23:41
A szakértőnek teljesen igaza van, valóban van orosz invázió. A baj csak az, hogy az okozatot próbálja oknak feltüntetni. Lássunk néhány okot a teljesség igénye nélkül. A "szerszám"művész úr Münchenben kijelentette, hogy atombombát akar. Vajon hova szánta? Viktoria Nuland - mellesleg a Majdan puccs fő szervezője - a kongresszusi meghallgatásán eskü alatt elismerte a Pentagon által kontrollált biológiai laborok létezését Ukrajnában. Vajon mit csináltak ott, ha szavai szerint mindent megtesznek, nehogy onnan bármi is orosz kézre kerüljön? Az USA által is neonácinak tartott Azov különítmény talán nem része az ukrán fegyveres erőknek? Talál a tömeggyilkos Bandera nem Ukrajna nemzeti hőse?
Zoltzo
2022. április 04. 22:39
Én ezt találtam. Érdekes. https://www.infowars.com/posts/videos-suggest-ukraine-has-launched-false-flags-against-russia/
fejedlm
2022. április 04. 19:18
Az ENSZ Bt nem tárgyalja az esetet, az angolok megvétózták, nem engedik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!