A Times vezércikkben szólította fel az EU-t az Orbánnal szembeni szigorúbb fellépésre

2022. április 06. 09:08

Az angol lap szerint a magyar választókban tudatosítani kell a jogállamisági elveket.

2022. április 06. 09:08
null

Szerkesztőségi vezércikkben szólította fel az Európai Uniót szigorúbb fellépésre, az uniós források megvonására az Orbán Viktor miniszterelnök vezette magyar kormánnyal szemben az angol The Times.

és gátolja az EU egységes fellépését az Ukrajna elleni orosz agresszióval szemben.”

A lap szerint az EU-nak kemény választ kell adnia az Orbán Viktor képviselte kihívásra, és hozzátették: szerintük a nyugati vezetők számára különösen aggasztó, hogy mindeközben az Orbán választási győzelméhez tüntetően gratuláló Marine Le Pen jobboldali elnökjelölt a felmérések szerint kezdi behozni Emmanuel Macron elnökkel szembeni hátrányát, mivel esetleges győzelme, és

egy jobboldali tengely kialakulása Európán belül Vlagyimir Putyin orosz elnök diadalát jelentené,

és „politikai földrengéshez” vezetne.

A The Times szerint a magyar választókban is tudatosulnia kell, hogy „a demokráciák családjához csak a jogállamisági elveket tiszteletben tartó országok tartozhatnak, és hogy

Fotó: Mátrai Dávid 

Összesen 228 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Robert69
2022. április 07. 15:20
Tisztelt THE TIMES, Jól sikerült cikk, tehát nem a magyar kormánnyal vagy annak politikájával van baj, hanem a szavazókkal, tehát velünk, bennünk kell tudatosítani, hogy mit kell tennünk helyesen. Emberek bajban vagyunk. Nem sokára jönnek a hírek, hogy magyarország titokban halálos agyzsibbasztó sugarat fejleszt és azt be akarja vetni az ukránok ellen, mi több terroristáknak árulja és ezért a nemzetközi koalíció meglőző jelleggel, bevonul Magyarországra élen az USÁ-val beleverni a fejünkbe, bocsánat tudatosítani bennünk mi a helyes. Persze előtte jönnek a gazdasági szankciók. Ja és a vagyon és bankszámla zárolások., Mert a szabad világ kissé demens szárnyaló sasának szárnya alatt ne utazzanak holmi tudatlan potyautasok.......................... MINDENKINEK ELMENT AZ ESZE?
Ferike57
2022. április 06. 20:08
Azt javasolnám Orbán Viktornak , ne fozessen be egy forint hozzájárulást sem !!! Sőt , lépjen ki !!! HUXIT !!! SEMMI HASZNUNK NINCS AZ UNIÓBÓL !
szürkeSzarvas
2022. április 06. 16:36
Angolszásznak tűnő,de zsidó érdekű média.Ki van meglepve? A többit lasd a furcsa halált halt Ulfkotte könyvében..
guerillajones
2022. április 06. 14:39
Ez olyan botrányos ,hogy alig hittem el.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!