Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Orosz lap: embargó esetén a nagy gazdasági világválság gyerekjátéknak fog tűnni

2022. május 04. 08:54

A Ria Novosztyi szerint Magyarország – kijelentve, hogy kizárólag az ország érdekei vezérlik – bebizonyította, milyen lehet és milyennek kellene lennie az európai politikának.

2022. május 04. 08:54
null

Az orosz energiaforrások esetleges embargója olyan mértékű gazdasági recesszióhoz vezet, hogy a száz évvel ezelőtti nagy gazdasági világválság gyerekjátéknak fog tűnni. De azok számára, akik ma az Európai Bizottságot irányítják, akik döntéseket hoznak az európai kül- és belpolitikában, ezek a riasztó jelentések olyanok, mint holtnak a borogatás – írta meg a Ria Novosztyi című orosz lap.

Az embargót az állampolgárok fogják megszenvedni

A portál szerint azok politikai józansága, akik ma arról döntenek, hogyan fog élni majdnem félmilliárd európai lakos, általában a nullára csökkent. Ugyanakkor Magyarország miniszterelnöke vagy külügyminisztere, akik sokkal jelentősebb politikai tőkével rendelkeznek, mert élvezik a választói bizalmat, azt mondják,

ha embargót vezetnek be Oroszországgal szemben, azt az állampolgárok fogják megszenvedni.

Magyarország, kijelentve, hogy kizárólag az ország érdekei vezérlik, ismét bebizonyította, milyen lehet és milyennek kellene lennie az európai politikának.

Fotó: MTI/EPA/Clemens Bilan

Összesen 194 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Türelem
2022. május 04. 21:23
A választások előtt Izraelbe mentem azzal a szándékkal, hogy amennyiben a fasiszta-kommunista ellenzéki koalíció győz, vissza sem jövök. Szerencsére a normalitás triumfált. Orbánnak nincs alternatívája. Az ellenzék az értelmiség harmadik vonalát jeleníti meg, s hogy maradtak, garancia Orbán 26-os győzelmére. A magyar ugar színvonalát jelzi változatlanul az ellenzéki kommentelők megszólalása. Buták, demagógok, silányak, primitívek. A kínaiak látják jól az EU jövőjét, szét fog esni. Minél később következik be, annál nagyobb kárt tesznek Európában az EU-t vezető zsoldosok.
kaffogó hebrencs
2022. május 04. 15:17
Azért jó látni, hogy Európa öntökönlövéséhez még tapsikolnak is a ballib trolljaink. Ami még jobb, hogy a parlamenti helyek egyharmadát sme birtokolják a gazdáik.
MrStokes
2022. május 04. 13:50
Senkiházi strómanok vezetik az EU-t, és nem áll jogukban dönteni ilyen súlyú kérdésben a nép feje felett. Ezt a döntést csak az EU tagállamokban rendezett népszavazás hozhatja meg , strómanoknak meg k.ss.
Pelso j.
2022. május 04. 13:09
Kedves Ria Novosztyi, először ti haltok éhen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!