Skót turistát vertek meg és dobtak be a tengerbe Horvátországban

2022. július 05. 20:06

A férfi bordáját törte és a tüdeje is megsebesült.

2022. július 05. 20:06
null

Eszméletlenre vert egy fiatalembert Horvátországban töltött nyaralásának első napján egy  20 fős banda, majd a tengerbe dobták. Az eset múlt pénteken történt.

Lewis Thomson négy barátjával érkezett Splitbe, ahol a tengerparton támadta meg őket a banda.

Futás közben a baráti társaság tagjai elszakadtak egymástól, Thomson azonban nem volt elég gyors, őt utolérték, és ott verték, ahol csak érték, majd egy téglával arcon ütötték, aminek hatására a Skóciából származó férfi elvesztette az eszméletét. A támadók ezt követően dobták a tengerbe – számol be a Mirror.

Miután kórházba szállították, az orvosok megállapították, hogy a férfi tüdeje megsebesült, emellett két bordája eltört, és arcsérüléseket is szenvedett. Thomson jelenleg a kórházban lábadozik, várhatóan két-három hét múlva hagyhatja el Horvátországot.

A brit konzulátus azonnal a megtámadott segítségére sietett, és sürgősségi  biztosítást kötöttek az orvosi költségek fedezésére.

Nyitókép: MTI/Bizományosi: Jászai Csaba

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Somogyi Tamás
2022. augusztus 01. 12:24
Nem, egyáltalán nem elképzelhetetlen. Tudom, milyenek a britek, ott élek, igaz, nem Skóciában. Hullarészegen őrjöngenek, trágárok, provokatívak, egyszóval bunkók. Biztos vagyok abban, hogy a verésnek volt előzménye. Az Egyesült Királyságban persze nem merik megkockáztatni az effajta viselkedést, de Spanyolországba, Portugáliába és általában a dél-európai országokba azért utaznak, hogy részegen randalírozhassanak. Ezen "művelt Nyugat"-ról érkezők számára ugyanis ez jelenti a szabadságot. Sajnos rendszeresen előfordul, hogy egy napfényes úticél felé tartó gépnek kitérő repülőtéren kell leszállnia egy-egy dühöngő brit utas miatt, az ezzel járó költségek pedig a felelőtlen, primitív őrjöngőt terhelik. Az ilyen, renitens utast a személyzet már a fedélzeten ártalmatlanná teszi és érkezés után átadja a rendőrségnek, amely eljárást indít ellene.
artojan
2022. július 06. 15:58
Nabakker
2022. július 06. 12:30
Elnézték, azt hitték magyar?
olajfa1
2022. július 06. 12:14
Remélem hogy a CNN riportere ezért is Szíjjártót teszi felelőssé!... -csak úgy liberális demokrata módon...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!