Az elfoglalt luhanszki régió zászlójával pózoltak orosz űrhajósok

2022. július 04. 15:16

Így ünnepelték az érintett terület orosz „felszabadítását”.

2022. július 04. 15:16
null

„A Földön is az űrben is ünneplünk” – olvasható az orosz Roszkoszmosz Telegram-oldalán közzétett üzenetben. A bejegyzéshez csatolt képen a Nemzetközi Űrállomás orosz tagjai, Oleg Artyemjev, Denis Matveev és Szergej Korszakov láthatóak, amint az Oroszország által elfoglalt „Luhanszki Népköztársaság” zászlajával pózolnak.

Ez egy nagy nap, amelynek eljövetelére nyolc éve várnak a megszállt luhanszki régió lakosai”

– szól a bejegyzés, amelyben üzentek Donyecknek is. 

– írják. 

Nyitókép: Telegram

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pemete jakab
2022. július 04. 20:35
- Itt az űrállomás! - Itt a Kreml! - Tessék! - Kellene egy fénykép a luhanszki régió zászlajával. - Hát, nem is tudjuk... - Vissza szeretnétek jönni?
barany
2022. július 04. 17:39
Szerintem helytelen volt az űrhajósokat belekeverni a háborúba. Akár parancsra, akár saját elhatározásból cselekedtek. Félő, hogy a ritka békés orosz-amerikai együttműködés egyik értékes eleme valószínűleg zátonyra futott. (Bár csak tévednék.)
Csakegycsicska
2022. július 04. 17:29
Így ünnepelték az érintett terület orosz „felszabadítását”. Azaz! Láttuk már a történelem során milyen egy orosz "felszabadítás". :D Nagyon sajnálom azokat a "felszabadított" embereket..
roughneck
2022. július 04. 17:13
Amerikanak van most fenn egyaltalan mukodo urallomasa szemelyzettel, vagy az oroszoket hasznaljak, ha ugyan? Nem vagyok kepben!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!