Újra pozitív lett Joe Biden koronavírustesztje

2022. július 30. 21:27

Az elnöknek nincsenek tünetei, jól érzi magát.

2022. július 30. 21:27
null

Az amerikai elnökről másfél hete derült ki, hogy elkapta a koronavírust. Kedden viszont már kétszer is negatív tesztet produkált, vagyis úgy tűnt, hogy elmúlt a betegség, és ki is engedték a karanténból. 

Joe Biden azóta több, egymást követő napon is negatív tesztet produkált, július 30-án, szombaton azonban ismét pozitív lett a teszteredménye. Orvosa, Kevin O’Connor azt mondta, hogy az elnöknek nincsenek tünetei, jól érzi magát,

de a pozitív teszt miatt ismét karanténba vonul a Fehér Házban.

O’Connor azt is hozzátette: azoknál, akik a Paxlovid nevű koronavírus-gyógyszert szedik – ahogy azt Biden is tette –, előfordulhat, hogy ismét pozitív tesztet produkálnak egy-egy negatív eredmény után, meglátása szerint ez történhetett az amerikai elnökkel is.

Nyitókép: Nicholas Kamm / AFP 

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
formaegy
2022. július 31. 09:58
Nem merik elmondani az igazságot, hogy majomhimlős lett? Mocskos aljas gyilkos buzi!
Göby
2022. július 31. 09:10
Hamár minden másban negatív a megnyilvánulása, 1 dolog legyen már pozitív benne ...
Hunmagyar
2022. július 31. 08:42
A nyunyáját bevihette a karanténba?
Hunmagyar
2022. július 31. 08:39
The white house proclaimed: Covid 19 is a disease that can be defined in a single word: alrgwarghabrshdathartachroghsuseme.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!