Cseh lap: Orbán Viktort utolérte a valóság – a hatalmas eladósodottság és a lázongó lakosság

2022. augusztus 29. 10:31

A Mladá fronta Dnes szerint Orbán habozik, hogy kinek az oldalára álljon Európa és Oroszország konfliktusában.

2022. augusztus 29. 10:31
null

A Mladá fronta Dnes cseh lap online kiadásában cikket közölt arról, hogy Orbán Viktor magyar miniszterelnököt nehéz idők várják. „Több hónapnyi színlelés után, miszerint éppen ebben a közép-európai országban van még rendben a világ, utolérte őt a valóság: a meredeken növekvő infláció, a hatalmas eladósodottság, a forint értékének zuhanása és a lázongó lakosság” – írja a portál.

A cseh médium szerint Orbán habozik, hogy kinek az oldalára álljon Európa és Oroszország konfliktusában,

ezzel pedig általánosságban aláássa a szövetségesek bizalmát.

A szerző úgy gondolja, Magyarországnak jól jönne a pénzügyi segítség, amelyet az EU közös költségvetéséből kellene megkapnia. „Csakhogy Magyarországon széleskörűek a támogatásokkal kapcsolatos csalások: a megmaradt független média többször is leírta annak példáit, hogyan támogatnak több millió euróval értelmetlen projekteket Orbán Viktor miniszterelnök támogatóinak felügyelete alatt” – olvasható a Mladá fronta Dnes hasábjain.

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala 

Összesen 371 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Innogreen23
2022. augusztus 31. 00:32
Lázongó lakosság? Ez a proli barom már megint melyik bolygóról jött? Hamar hasonlítsuk már össze a Cseh, meg a Magyar inflációs adatokat. Eszetlen komcsilibsi szarkupac hozta a heti kötelező kűrt. Hogy már egyszer érné utol a valóság egy hajnalon egy lámpavas formájában.
lugyu
2022. augusztus 30. 14:12
Benes utódok. Nincs meglepetés.
kaltran
2022. augusztus 30. 11:55
Kedves cseh lap! Információikat valószínűleg a Tribuna Luduból merítették. Fel kéne frissíteni a forrásaikat. Vagy a magyar mai megfelelőiből: 444, 24.hu, népsava stb.... Esetleg a FAZ egyéb magyar FOS forásaiból. Mondjuk Balázs Péterről még mindig azt hiszik, hogy külügyminiszter.
Reszelő Aladár
2022. augusztus 30. 11:48
Értem, tehát a diktátor a lázongó nép elől 3 hét nyaralásra menekült. Amúgy gratulálunk a cseheknek, hogy gyengébb növekedés értek el mint mi EU pénz nélkül. Amúgy igen, ők döntöttek, Európa mellett állnak, de az árcédulát megint nem nézték meg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!