Még több szankciót kell kivetni Oroszországra a finn miniszterelnök szerint

2022. szeptember 13. 12:32

Sanna Marin arról is beszélt Strasbourgban, hogy „Ukrajna a szívünkben már meg is nyerte a háborút.” 

2022. szeptember 13. 12:32
null

Minden lehetséges eszközzel és formában támogatni kell Ukrajnát, és még több szankciót kell kivetni Oroszországra – jelentette ki Sanna Marin finn kormányfő Strasbourgban, az Európai Parlament plenáris ülésén kedden.

Sanna Marin beszédében hangsúlyozta, minél nagyobb hatást ér el az Európai Unió a szankciók által, annál drágább lesz Oroszország számára a háború folytatása.

– fogalmazott.

Marian: Az Európai Unió egységesebb, mint valaha

Kijelentette: Oroszország az energiaellátást zsarolásra használja, és meg akarja osztani az uniós egységet. Ezzel szemben Ukrajna elleni háborúja miatt Oroszország magára maradt, az Európai Unió pedig egységesebb, mint valaha. Oroszország saját gazdaságát és jövőjét teszi tönkre – húzta alá a finn miniszterelnök.

(MTI)

Nyitókép: FREDERICK FLORIN / AFP

Összesen 129 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hakos
2022. október 10. 09:35
"szívünkben már meg is nyerte a háborút” És ez egy miniszterelnök. Amúgy szívükben a nácik is megnyerték a második világháborút, aztán belehalt 50 millió ember...
Ekerot
2022. október 08. 20:41
csak egy papagáj a kórusban, azt az unott nótát fújja, amit megtanítottak neki.
Teréz A Piréz
2022. szeptember 13. 22:21
Ukrajna megnyerte a szívetekben a háborút. Fú de romantikus. És még csak nem is kell tartanitok tőle, hogy száz kilométernél közelebb kerül hozzátok egy ukrán. Messziről én is szeretem a krokodilt, csak ne találjak egyet a kerti pancsolómban.
Paskai
2022. szeptember 13. 18:24
Még több szankciót kell kivetni Oroszországra a finn miniszterelnök szerint (Még több nyali-falis videót kell közétenni a finn riháról -a FSZB szerint)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!