Zelenszkij: Európa nem a gyilkosok és az őket támogatók sétánya

2022. szeptember 07. 08:18

Az ukrán elnök szerint Oroszország többször küldött gyilkosokat Európába hétköznapi turisták leple alatt. Aztán köszönetet mondott von der Leyennek.

2022. szeptember 07. 08:18
null

Az Index megírta: köszönetet mondott éjszakai beszédében a közösségi oldalán Volodimir Zelenkij Ursula von der Leyennek, az Európai Bizottság elnökének, valamint minden európai vezetőnek, aki támogatja az orosz állampolgárok vízumkorlátozását.

Az ukrán elnök szerint elfogadhatatlan olyanok utaznak európai országokba turistaként, akik – mint a politikus fogalmazott – hozzájárulnak a kontinens kettészakadásához és megcsúfolásához. Az erkölcsi oldal mellett elemi biztonságról is van szó, írják.

Zelenszkij szerint Oroszország többször is küldött gyilkosokat Európába hétköznapi turisták leple alatt.

„Elég. Európa nem a gyilkosok és az őket támogatók sétánya" – fogalmazott a Facebookon.

Nyitókép: Sergei Supinsky / AFP

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MZperXXL
2022. szeptember 07. 17:38
Ezek szerint a hoholok gyilkosokat küldtek szerte Európában. Megtanultuk: a kommunisták / libernyákok vádja betűről betűre igaz - csak éppen saját magukra nézve.
peterhill1125
2022. szeptember 07. 16:29
Zelenszkij. Európa nam a tied. Nincs hozzá közöd. Identitásod sem köt ide. Ursa von der Leyentől kapott pénzt meg add vissza, mert az az európai adó fizető kisembereké volt, amit JOGTALANUL játszott a kezedre. Akasztófán végeztek!
madárinfluencer
2022. szeptember 07. 14:23
Eddig Zelenszkíjék küldtek gyilkos terroristákat Oroszországba és a Dombaszba is. A régebbi akciókat csak az angol titkosszolgálat szerint követték el az oroszok. Az angol titkosszolgálat hamis jelentései alapján pedig komoly háborút robbantottak ki a nyugati nagyhatalmak.
csulak
2022. szeptember 07. 10:56
a gyilkosok ukrajnaban vannak, azok akik 8 even keresztul bombaztak a sajat kisebbsegiket, es elvettek toluk az anyanyelv hasznalati jogat ! Job tovji maty Zele !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!