„Kérem, hagyják abba Magyarország gyalázását!” – így állt ki egy osztrák EP-képviselő hazánk mellett Brüsszelben (videó)

2022. szeptember 15. 13:57

Harald Vilimsky osztrák politikus sem hagyta szó nélkül a Magyarországot bíráló jogállamisági jelentést.

2022. szeptember 15. 13:57
null

Harald Vilimsky osztrák politikus sem hagyta szó nélkül a Magyarországot bíráló jogállamisági jelentést az Európai Parlamentben zajló vita során. Kijelentette, hogy Magyarország méltó tagja az európai családnak és felszólította Brüsszelt, hogy hagyja abba Magyarország gyalázását.

Az osztrák képviselő beszéde itt nézhető vissza:

Korábban beszámoltunk róla, hogy megszavazta az Európai Parlament a magyar jogállamisági jelentést. Gwendoline Delbos-Corfield jelentését 433 támogató szavazattal, 123 ellenzővel, 28 tartózkodóval elfogadta az Európai Parlament.

Kapcsolódó

Fotó: ARIS OIKONOMOU / AFP

Összesen 202 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
SZK59
2022. szeptember 16. 14:54
A migránsok előbb fogják szétverni nyugatot, mint hogy meghátráljon a magyar! Már volt idő hozzá szokni a folyamatos támadásokhoz, és ami nem öl meg, az megerősít! (aki pedig magyarként magyarország ellen munkálkodik, az hazaáruló, nem érdemli meg a magyar állampolgárságot! Mást javasolnék.)
kaffogó hebrencs
2022. szeptember 16. 09:20
Nem hagyják abba. Nem adhatnak mást, csak mi lényegük.
masikhozzaszolo
2022. szeptember 16. 09:11
Szavazati arány. Nem tudom biztosan, de úgy érzem, ez az arány megvan az nyugat-európai átlagemberek véleményében is, sajnos. Csak azt nem értem, hogy ekkora deformitásban élő magyar embereket miért engednek át magukhoz dolgozni. Mert mikor ott dolgozik a német CNC gyárban, akkor is ugyanúgy körön kívülieknek tartják a magyar munkást. Meg kiírják Bécsben, hogy magyar, ne lopj. És az Unióba belépéskor is, jaj, csak dolgozni ne menj oda. Kivétel akkor Anglia.
Turán
2022. szeptember 16. 06:17
Hahaha
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!