A németek hadat üzentek a kutyaürüléknek

2022. szeptember 06. 10:04

Ráadásul rendhagyó eszközökkel.

2022. szeptember 06. 10:04
null

Rendhagyó eszközökkel: a „matéria” DNS-tesztelésével vennék fel a küzdelmet a németországi Weilerswist városában az utcákat és zöldterületeket elborító kutyapiszokkal szemben.

A város független polgármestere, Anna-Katharina Horst azzal a kérdéssel fordult Észak-Rajna-Vesztfália városainak szövetségéhez, hogy megteremthető-e a jogalap arra, hogy mintákat vegyenek, azonosítva a kutyák DNS-ét.

Ezzel a módszerrel azonosítani lehetne,

melyik kutya hagyta hátra a bűzös kis halmokat, s hogy mely gazda a felelős.

Horst szerint más városok is érdeklődnek a megoldás iránt.

A Bonn városától nyugatra fekvő Weilerswistnek 17 500 lakosa van – és 1586 kutyája.

A kutyapiszok a játszótereken és a temetőben is jelen van. A közterületfelügyelet munkatársai is panaszkodnak, hogy a zöldfelületeket kutya-WC-ként kezelik – mondta el a polgármester.

(MTI)

Nyitókép: Pixabay

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kubota
2022. szeptember 20. 16:59
Ezt a cikket folyamatosan kell mutogatni a magyar liberális nyomorultaknak, akik azt szajkózzák, hogy Németországban minden milyen szép, tiszta, rendezett, Magyarországon meg minden milyen szar. Előbbit a németek MAGUK cáfolták meg!
annamanna
2022. szeptember 06. 20:30
Konklúzió: a zacskós kutyaszar környezetbarát. Ha kutyaszar van a műanyag zacsiban, akkor nem kell betiltani, csak ha almát vagy egyéb élelmiszert tennél bele. A kutyaszar lebontja a műanyag zacsit, és a szívószálak betiltása megmenti a Földet.
nempolitizálok
2022. szeptember 06. 18:44
Megy a német az utcán kutyaszart keresve: Kutyaszar, kutyaszar, kutyaszar, ott is kutyaszar, ja, nem az egy libsi, pedig hogy hasonlít.
Akitlosz
2022. szeptember 06. 16:18
Erre van pénz. Még a gyerekek apját sem azonosítják DNS vizsgálattal, még ma is csak vélelmezi a jog az apa személyét, de azt, hogy melyik kutya szart DNS vizsgálattal nyomozzák ki. Nagyon debil ez a mai világ.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!