Brit hírszerzés: HIV-fertőzött orosz elítélteket toboroz a Wagner-csoport

2022. október 30. 09:44

A védelmi minisztérium szerint az oroszok a tapasztalat helyett a létszámot helyezik előtérbe.

2022. október 30. 09:44
null

A Wagner-csoport a brit hírszerzés szerint lejjebb szállítja a katonáira vonatkozó normákat, és súlyos betegségekben, köztük HIV-ben és hepatitis C-ben szenvedő orosz elítélteket toboroz az ukrajnai háborúba.

A brit védelmi minisztérium napi hírszerzési jelentése szerint a Wagner-csoport a korábbi konfliktusok alatt „viszonylag magas toborzási normákat” tartott fenn, számos tagja korábban hivatásos katonaként szolgált. A minisztérium szerint

az oroszok a tapasztalat helyett a létszámot helyezik előtérbe.

 

 

Nyitókép: AFP

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nempolitizálok
2022. október 30. 17:27
A brit hírszerzés szerint az ukránoknak már szeptemberben Moszkva alatt kellett volna lennie.
kovalski
2022. október 30. 17:25
Ez a Délimél vagy a kretén magazin? Az angolok ezt terítik? HIV fertőzökkel háborúznak a ruszkik, Putyin meghalt és három különböző méretű dublöre van ,a lizi telója egy alufoliás széfben a Kazal Borisz meg mindenről tudott csak nem szólt! Ennyire idiótának nézik az embereket te jó ég !
redhaven
2022. október 30. 16:45
A központi vérellátó főnyomócsövébe csepegtetnek a gazok belőle. Mindenre gondoltam,meg annak az ellentétére is, de ez kozmikus méretű gaztett.
The trasher
2022. október 30. 16:37
Persze, meg Szaddamnak tömegpusztító fegyverei voltak. Brit hírszerzés.....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!