Orosz Duma: még két hónap, mire eredménye lesz a mozgósításnak

2022. október 06. 15:38

Alekszander Szladkov orosz haditudósító szerint a „védelmi minisztérium törődik a katonákkal”, ez indokolja a hosszú felkészítési időt.

2022. október 06. 15:38
null

Még két hónap, mire felkészítik és megszervezik a frissen mozgósított katonai alakulatokat – mondta Andrej Guruljev, az orosz Duma védelmi tanácsának tagja a Gazeta.ru magazinnak.

Guruljev szavai szerint legalább két hónap szükséges a mozgósított katonák felkészítéséhez, addig a reguláris erőknek kell tartaniuk a frontvonalakat Ukrajnában.

Korábban Alekszander Szladkov orosz haditudósító hasonló véleményt fogalmazott meg a Rosszija 1 televízión, aki szerint a „védelmi minisztérium törődik a katonákkal”, ez indokolja a hosszú felkészítési időt.

Nyitókép: FADEL SENNA / AFP

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hátakkor
2022. október 06. 18:19
Pont hideg tél..
antioxi
2022. október 06. 17:37
Addig tökölnek az oroszok amíg Zelenszkijből zsidó cáratyuska lesz Moszkvában
Ferer
2022. október 06. 17:24
Vagy az indokolja a hosszú felkészülési időt hogy az orosz fiatalok többsége nem akar meghalni egy értelmetlen háborúban.
Box Hill
2022. október 06. 17:22
"még két hónap, mire eredménye lesz a mozgósításnak" - mondja az orosz temetkezési vállalkozók szövetségének elnöke.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!